StoryEditorOCM
ShowbizGODIŠNJA AKCIJA

Mučno licemjerje; Kate Middleton snimila kampanju za djecu pa dobila teške kritike: ‘Moliš za donacije u toj košulji!?‘

Piše SCENA SD
20. studenog 2023. - 11:18

Kate Middleton našla se na meti kritika nakon što je u skupoj svilenoj košulji uputila molbu Britancima da doniraju potrebitoj djeci. 41-godišnja princeza od Walesa otvorila je BBC-jevu godišnju akciju prikupljanja donacija Children in Need u Lisou Betty svilenoj košulji, a cijena spomenutog odjevnog komada iznosi 315 funti, što je otprilike 400 dolara.

Buduća engleska kraljica, koja se udala u britansku kraljevsku obitelj čije se bogatstvo procjenjuje na oko 30 milijardi dolara, u unaprijed snimljenom videu rekla je sljedeće: "Večeras je sve u pomaganju kako bismo podržali, potaknuli i osnažili svu djecu da budu najbolja što mogu biti, što je ključno za njihovo buduće zdravlje i sreću. Važno je da njegujemo rano djetinjstvo i zbog toga su projekti koje podupire ‘Children in Need‘ tako važni."

BBC-jevo godišnje prikupljanje humanitarnih sredstava svake godine podupire mnoštvo slavnih osoba kako bi pomogle djeci u nepovoljnom položaju diljem Ujedinjenog Kraljevstva. No, unatoč plemenitim naporima, kritičari su brzo napali Kate Middleton.

"Milijarderka otvara humanitarnu akciju na BBC-u. Moli društvo za donacije. Ne pravite se glupi, BBC", napisao je jedan korisnik X-a, piše Jutarnji list.

"Dakle, BBC, Kate Middleton, koja posjeduje nekoliko domova, upravo se pojavila na Children in Need, prošle je godine prikupila oko 20 milijuna funti. Ili 354 milijuna funti manje nego što smo dali kraljevskoj obitelji da uništi Buckinghamsku palaču. Ovo licemjerje je mučno za gledati", glasio je drugi komentar.

"Poznajem obitelji koje imaju djecu s invaliditetom koje su se odrekle svojih obroka kako bi njihovo dijete moglo jesti. Zato me vrijeđa kad vidim Kate Middleton na BBC-u u bluzi od 315 funti", komentirao je voditelj kampanje i autor za osobe s invaliditetom Dan White.

"Nadam se da će Kate Middleton najaviti i 10-postotno smanjenje financiranja kraljevske obitelji iz javnih poreza. Zamislite koliko bi time skupili u dobrotvorne svrhe!", napisao je još jedan korisnik X-a.

Neki su pak stali u njezinu obranu napisavši da je ona istu bluzu već jednom nosila 2020. godine. Kate Middleton nije javno komentirala ove kritike iako je video svog govora objavila na službenom Instagram profilu kraljevskog para.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 21:00