StoryEditorOCM
ShowbizPRONAĐEN MRTAV

Koja tragična priča Aarona, ali i cijele obitelji Carter; jedna sestra se predozirala, drugu je optužio za silovanje, a bratu prijetio smrću...

Piše Petra Furst/JL
6. studenog 2022. - 17:34

Pjevač Aaron Carter koji je preminuo u subotu u dobi od 34 godine, započeo je svoju karijeru vrlo rano, prodavši milijun albuma prije nego što je navršio 10 godina.

Status teen idola ovaj je pjevač rodom iz Floride stekao nakon što je izdao drugi album ‘Aaron’s Party (Come and Get It) 2000. godine, piš Jutarnji list.

Počeo je gostovati u Nickelodeonovim serijama kao što su ‘Lizzie McGuire‘ i ‘Sabrina the Teenage Witch‘, a uslijedio je još jedan album, koji je postao platinast, no uskoro se počeo pojavljivati u novinama zbog skandala.

Uhitili su ga kada je vozio pijan, iznio je jezive optužbe protiv članova obitelji, uključujući brata Nicka, a uskoro je krenuo na odvikavanja. Njegov brat Nick Carter, član megapopularnih Backstreet Boysa je čak 2019. od suda tražio zabranu prilaska na godinu dana nakon što se ispostavilo da mu je Aaron prijetio smrću te da će ubiti njegovu tada trudnu suprugu i nerođeno dijete.

Slučaj je šokirao fanove jer je Aaron prije toga išao na turneje s Nickom i bio prateći vokal Backstreet Boysima.

image

Aaron Carter

Bernd Thissen/Dpa Picture-alliance Via Afp

- S obzirom na to da je Aaronovo ponašanje postalo alarmantno nemamo više izbora i moramo se zaštititi od njega, objavio je tada na Twitteru Nick dodavši da je isto učinila i njihova sestra Angel Carter.

Poznatiji brat istaknuo je kako Aarona i dalje voli te da se nada da će potražiti pomoć psihijatra.

Aaron Carter je optužbe tada naravno porekao i izjavio kako je šokiran optužbama, međutim nastavio se svađati s familijom preko društvenih mreža.

- Neka, ionako mi je bolje bez njih. Nek me ostave na miru, a Michael Jackson mi je rekao da će se ovo dogoditi i bio je u pravu, pisao je Aaron na Twitteru.

image

Aaron i Nick 2001. godine 

Chris Delmas/Afp

Preminuli pjevač također je kroz život imao burnu vezu sa zaručnicom Melanie Martin, s kojom je imao sina po imenu Prince. Puno su puta prekinuli pa se pomirili, a dan nakon njegove smrti Melanie je snimljena kako plače pred svojom kućom.

Prije dvije godine Carter je objavio svoj debi na CamSoda - internet stranici za odrasle koja gledateljima omogućuje gledanje ‘stotina djevojaka na kameri i gledanje seksa uživo‘, a jednom prilikom objasnio je što će i sam raditi na svojoj porno stranici.

- Uskočit ću na klavir i onda raditi neke druge nastrane stvari poput vrućeg voska koji ću polijevati po sebi, samo se morate prijaviti da biste to vidjeli, rekao je tada.

Pjevač je dodao da ne planira raditi snimke seksa, osim ako uz to neće zaraditi milijune.

- Jedino ako zaradim tri milijuna dolara, zaključio je.

image
Chris Delmas/Afp

Carter je inače javno govorio o psihičkim problemima koje su imali i drugi članovi obitelji.

-Izgleda da se to pojavljuje u cijeloj obitelji. Nisam to želio reći javno ali moram. Moja sestra Leslie Carter bolovala je od bipolarnog poremećaja, rekao je Carter i optužio ju da ga je silovala. To se navodno događalo dok je imao deset godina i trajalo je tri godine, a po njegovim tvrdnjama zajedno s njom su ga silovali i plesači na turneji s Backstreet Boysima.

image

Aaron i Leslie Carter

Frederic Brown/Afp

Leslie Carter preminula je od predoziranja 2012. godine u 25. godini života, a Aaron joj je na kraju posvetio veliku tetovažu leptira na svom licu, objavio je Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. siječanj 2023 00:16