StoryEditorOCM
ShowbizVELIKA LJUBAV

Julia Roberts progovorila o smrti Matthewa Perryja, preminuo je na njen rođendan, bili su u vezi, evo što je rekla

Piše I.P.
5. prosinca 2023. - 08:30

Iznenadna smrt nekog tako mladog je srceparajuća, rekla je za Entertainment Tonight Julia Roberts koja je s Matthewom Perryjem bila u vezi od 1995. do 1996.. O bivšem partneru i kolegi, koji je preminuo 28. listopada na njen rođendan rekla je: "Mislim, znate, to svima nama samo pomaže da cjenimo ono što imamo i da nastavimo na pozitivan način najbolje što možemo".

Bivši par upoznao se u seriji "Prijatelji". Njen uvjet za prihvaćanje epizodne uloge bio je da glumi njegovu partnericu. Kasnije su se i zaljubili. 

image

Matthew Perry

Chris Delmas/Afp

Perry je o romansi sa Roberts pisao u memoarima “Friends, Lovers and the Big Terrible Thing” koji su obavljeni lani. Poslao joj je bukett ruža sa porukom da je jako uzbuđen što glumi u seriji. Odgovorila mu je da ona želi nešto više.

“Njen je odgovor bio da će pristati glumiti u seriji ako joj adekvatno objasnim kvantnu fiziku", napisao je.

Zajedno su dočekali Novu godinu 1996. godine na njenom imanju u Novom Meksiku. Nažalost, njegova borba s ovisnošću o drogi i alkoholu utjecala je na njihovu vezu.

“Stalno sam mislio da će prekinuti sa mnom. Nisam bio dovolja, bio sam slomljen, nedostojan ljubavi. Dakle, umjesto da se suočim sa neizbježnom agonijom da je izgubim, prekinuo sam vezu sa prekrasnom i briljantnom Julijom Roberts", napisao je u memoarima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 07:28