StoryEditorOCM
ShowbizFestival u Cannesu

Johnny Depp napokon na red carpetu, odmah je napravio nered! Popljuvao kolege i poručio: ‘Ne treba mi više Hollywood‘

Piše Milena Budimir
22. svibnja 2023. - 12:52

Nakon trogodišnje pauze, na čemu, među ostalim, može "zahvaliti" i bivšoj supruzi Amber Heard – slavni se Johnny Depp vratio na veliko platno.

image
Christophe Simon/Afp

Odigrao je ulogu Luja XV., u francuskom povjesnom filmu "Jeanne du Barry", upravo predstavljenom na filmskom festivalu u Cannesu.

Razgovarajući s novinarima kazao je kako "više nema potrebe za Hollywoodom".

image
Patricia De Melo Moreira/Afp

S obzirom kako je američki Sud naredio Heardovoj da bivšem suprugu nadoknadi štetu od deset milijuna dolara, koju je počinila olajavajući ga, Depp i nema potrebe za (dodatnom) zaradom.

Zbog cijelog cirkusa nastalog oko kontroverznog sudskog prepucavanja nekadašnjih ljubavnika i supružnika Depp je zamoljen da odustane od snimanja "Čudesnih zvijeri", spin off franšize megapopularnog Harryja Pottera.

image
Valery Hache/Afp

- Uopće me ne zanima povratak u studio – kazao je Depp novinarima.

image
Patricia De Melo Moreira/Afp

- Ne osjećam da me Hollywood bojkotira, jer o Holywoodu uopće ne razmišljam. Ne treba mi – rekao je, objasnivši to potrebom drugih ljudi da u ovim čudnim i blesavim vremenima, kako je kazao, imaju potrebu biti svoji, a to ne mogu.

image
Valery Hache/Afp

Depp je na konferenciju za tisak kasnio dobrih dvadesetak minuta, a sve ono što je njegov život učinilo paklom proteklih godina nazvao je "užasnom fikcijom".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 06:22