StoryEditorOCM
ShowbizVELIKI PROBLEMI

Jeste li ikada čuli za bolest pod imenom ekvinofobija? Slavni reper Snoop Dogg boluje od nje

Piše SCENA SD
16. rujna 2023. - 07:31

Snoop Dogg (51), pravim imenom Calvin Cordozar Broadus Jr., hrabro pleše po velikim pozornicama pred tisućama ljudi, a  ljubitelji rapa širom svijeta luduju za njim više od 30 godina. No, jedna stvar ga uznemiruje. Kako je objasnio u najnovijem izdanju vlastite informativne mreže "Double G News" na Youtubeu, pati od straha od konja, takozvane ekvinofobije.

Kako je došlo do priznanja? Odjeven samo u ogrtač, vlasnik izdavačke kuće "Death Row Records" opušteno je razgovarao s američkom filmskom zvijezdom Tiffany Haddish (43) o njezinim strastima i hobijima. Kad je Tiffany pričala o svojoj ljubavi prema konjima i snu o uzgoju vlastitih konja, Snoopova pribranost je bila gotova. "Ne znam zašto, ali jeb*** se bojim konja", priznao je. U nevjerici, Tiffany je upitala: "Ozbiljno?" "Smrtno sam ozbiljan", rekao je Snoop, "Snimao sam sam nojevima, iguanama i svim vrstama životinja. Ali nikad me nećeš vidjeti u sceni s konjem."

image

Snoop Dogg

Angela Weiss/Afp

Ova je situacija jako neugodna ako je vaša vlastita žena ljubitelj konja: Snoop Dogg je nastavio govoriti da je njegova supruga Shante Broadus (51) i sama tri godine posjedovala konja, što je tolerirao "radi mira". Njih dvoje nisu pronašli objašnjenje za Snoopovu fobiju konja u emisiji. Tiffany je sugerirala da je Snoop možda pao s konja u prethodnom životu, na što je on  ironično uzvratio: "Da, možda sam nekad bio ‘bezglavi jahač‘" - mitska figura koja jaše zemljom i donosi smrt.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 09:45