StoryEditorOCM
ShowbizBILO JE AFERA

Poznati hollywodski par prošao je svašta u braku, od gubitka bogatstva do šokantnih DNK analiza: ‘Bilo je uzemirujuće‘

Piše SCENA SD
18. veljače 2024. - 14:30

Oni su jedan od onih parova koji su pokazali da stabilnost i ljubav koja traje nekoliko desetljeća nije nemoguća na holivudskom nebu. Zaljubili su se davne 1987. godine, prije točno 36 godina, nakon samo nekoliko mjeseci veze, a danas se prisjećaju da su iskre između njih planule iste sekunde kada su se upoznali na snimanju filma "Lemon Sky", piše blic.rs.

Kevin Bacon (65) i Kyra Sedgwick (58) upoznali su se u trenutku kada je slavni glumac i redatelj proživljavao jedne od najtežih trenutaka u životu.

No, upravo je romansa s ovom ljepoticom bila presudna koja je sve promijenila nabolje. "Ona je bila ljubav mog života, znao sam to odmah. Ali kad je ušla u moj život, karijera mi je bila na dnu. Ipak, dogodila se ljubav i počela su nam se rađati djeca, a filmske ponude konačno su počele stizati", istaknuo je jednom prilikom Kevin.

Ovu je simpatičnu damu zaprosio na Božić tako što je prsten stavio u čarapu za poklone, a više je puta rekao da je bio potpuno zatečen kada je pristala. Imaju dvoje djece 34-godišnjeg sina Travisa i tri godine mlađu kćer Sosie.

Ovaj par objasnio je da ni nakon više od 30 godina strast, požuda i međusobno divljenje nisu nestali.

image
Patrick T. Fallon/Afp

"Kad Kevin uđe u sobu, još uvijek dobijem leptiriće u trbuhu. Nalazimo vrijeme za sebe i volimo biti sami. Mislim da je to na kraju dana najbolja stvar za našu djecu, jer se osjećaju sigurno znajući da mama i tata su ok, uživaju zajedno i žele biti zajedno. To je ključno za obitelj", objasnila je jednom lijepa 58-godišnjakinja.

Zanimljivo je da su Kevin i Kyra rođaci u devetom koljenu, što su saznali slučajno u jednoj emisiji kada su im stručnjaci pregledali DNK analize. Budući da su jako, jako daleki rođaci, to nimalo nije narušilo njihov odnos.

image
Angela Weiss/Afp

Naime, 2011. godine par je pristao sudjelovati u showu "Finding Your Roots", a oboje su bili iznenađeni rezultatima. Kira je priznala da je to otkriće za njih bilo "uznemirujuće", ali da im je sve u redu sve dok su u daljim rođacima. Baconu je bilo teže: "Osjećao sam se kao da se našalio s nama".

U svakom slučaju, Kyra i Kevin i danas su u sretnoj vezi: zajedno su 37 godina i sva je mogućnost da će do kraja dijeliti živote. "Ima visoke moralne standarde, ne laže, ne vara. Ne znam kako mu to uspijeva, ali uvijek me uvjerava da sam najljepša žena na svijetu, jedina žena na svijetu", odgovorila je Kyra kada su je upitali što toliko voli na svom suprugu.

image
Angela Weiss/Afp

Inače, život ovog para nije prošao bez problema, u jednom su trenutku izgubili veliki dio bogatstva zbog financijskih malverzacija notornog prevaranta Bernieja Madoffa.  

‘To je samo novac, i hvala Bogu, imamo ga još dovoljno‘ rekla je tada američka glumica.

image
Angela Weiss/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 01:39