StoryEditorOCM
ShowbizŠuška se

Je li nova ljubav na pomolu: Navodno je Tara Thaller nakon razvoda našla utjehu s poznatim Hrvatom

Piše Mozaik SD
16. kolovoza 2023. - 10:51

Tara Thaller i Mateo Cvenić više ne kriju da su zajedno, barem na moru gdje su snimljeni u šetnji plažom držeći se za ruke, prenosi Story.

Fotografiju koja je stigla do redakcije Storyja snimio je njima nepoznat fotograf pa je zbog autorskih prava nisu bili u mogućnosti objaviti, ali na fotografiji se vide dvije vrlo prisne osobe, točnije Tara i Mateo, koje se nježno drže za ruke. Možda je ta Mateova ruka i razlog zbog kojeg je sa svoje ruke skinula vjenčani prsten i razvela se, nagađaju u Storyju.

Početkom ljeta naime odjeknula je vijest da se domaća glumica Tara Filipović, poznatija kao Tara Thaller, razvodi od supruga i kolege Farisa Pinje nakon svega godinu i pol dana braka.

image
Vedran Peteh/Cropix

Iste večeri nakon što je vijest o razvodu popunila medijske stupce, 25-godišnja Zagrepčanka pojavila se i zablistala na L‘Adria Story Hall of Fameu, a o odnosu s dvije godine starijem supruguje kazala:

- Faris i ja smo zajedno došli do te odluke. Mladi smo, život jednostavno tako nekad kroji svoje planove. Volimo se, podržavamo i poštujemo, to je otprilike to. Ostali smo, naravno, u prijateljskim odnosima - kazala je.

@plessazvijezdama.novatv Jucer su nas napustili Tara i Mateo! A u svom nastupu zapalili su pozornicu kao da su bili na Eurosongu! ?? #psz #fyp #plessazvijezdama #foryou ♬ Rise Like A Phoenix - Conchita Wurst

No njezine riječi samo nekoliko dana kasnije nije potvrdio i Faris koji je za emisiju ‘IN magazin‘ izjavio da su u dobrim odnosima, ali da se baš i ne podržavaju jer je neprirodno u procesu razvoda jedno drugome biti konkretna podrška.

Iako je njihov brak izgledao idilično, ljubav nije uspjela nadjačati poslovne obaveze i projekte kojih je Tara imala sve više. Nakon pobjede u HRT-ovu showu "Zvijezde pjevaju", gdje je vokalne sposobnosti ukrstila s Dinom Jelusićem, mlada se glumica ove godine pojavila i u popularnom showu Nove TV "Ples sa zvijezdama" gdje je, uz plesnog partnera Matea Cvenića, briljirala iz tjedna u tjedan. Plesnim koracima i karizmom postali su miljenici publike, ali i žirija. Iza 27-godišnjeg simpatičnog Osječanina sa zagrebačkom adresom je 17 godina bavljenja natjecateljskim plesom, a svoje umijeće uspješno je prenio i na Taru s obzirom na to da su show napustili tek na korak do polufinala.

image
Nova Tv Press/

O razvodu i ljubavnom životu mlada glumica ne želi govoriti, pa priča o razvodu kojem je navodno kumovala nova veza - ostaju tek "šuškanja".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 14:13