StoryEditorOCM
ShowbizMLAĐE - SLAĐE

Je li Leonardo ipak odlučio promijeniti svoja pravila? Snimili su ga s ovom glumicom...

Piše SCENA SD
13. ožujka 2024. - 12:06

Leonardo DiCaprio (49) primijećen je u zagrljaju s glumicom i pjevačicom Teyanom Taylor (33). Fotografije su se brzo raširile društvenim mrežama jer Teyana ima 33 godine, a svi znaju da Leonardo ipak preferira puno mlađe. Svi se sada pitaju je li hollywoodski glumac ipak promijenio svoja pravila.

image

Teyana Taylor i Leonardo DiCaprio

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Slike Leonarda i Teyane snimljene su na zabavi William Morris Endeavour (WME) na bivšem imanju Williama Randolpha Hearsta u Beverly Hillsu. Na fotografiji koja je postala viralna na internetu, Leo se može vidjeti kako stavlja ruku na Taylorin goli donji dio leđa dok su se naginjali jedno prema drugome kako bi razgovarali. U jednom trenutku Teyana je viđena kako popravlja Leov konjski rep kroz stražnji dio njegove šilterice.

image

Teyana Taylor i Leonardo DiCaprio

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Izvor je za TMZ rekao da među njima "nema ništa romantično i da je njihov susret na zabavi William Morris Endeavour (WME) u petak navečer bio susret dvaju prijatelja". Leonardo i Teyana trenutno rade na novom  filmu Paula Thomasa Andersona, ali između njih nema ništa romantično. Izvor je nadalje otkrio da je DiCaprio trenutno u vezi s manekenkom Vittorijom Ceretti (25). Teyana je lani najavila razvod od supruga s kojim je na sudu.

Fotografije su privukle pažnju korisnika društvenih mreža jer Leonardovo pravilo svi znaju.

"Ona ima 33. Ništa od toga", "Ovaj tip mijenja žene više nego što beba mijenja pelene", "Malo je prestara za njega", "Ovo je za njega velika promjena. Kladim se da nije navikao na ‘starije‘ djevojke", "Toliko o tome da je u ozbiljnoj vezi s Vittorijom Ceretti", "On je sretan čovjek. Teyana je prelijepa", neki su od komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 14:39