StoryEditorOCM
ShowbizNOVI FORMAT

HRT u udarnom terminu počinje emitirati novi kviz, ovo su svi detalji ‘SuperPotjere‘

Piše Dorotea Paponja/Gloria
21. siječnja 2023. - 08:30

Strani mediji su ovog tjedna objavili kako je HRT sklopio ugovor s ITV-om za više lokalnih adaptacija popularnih TV formata, koji uključuju kviz Beat The Chasers te obnavljanje showa The Voice za još dvije sezone.

Beat The Chaser je spin-off Potjere, koju na britanskom ITV-u redovito prati od tri do pet milijuna ljudi, a s obzirom na veliku popularnost ovog kviza vijest će zasigurno obradovati i brojne hrvatske gledatelje. Karizmatični lovac HRT-ove Potjere Dean Kotiga nekoliko je detalja o novom kvizu podijelio na svom Twitter profilu.

"S obzirom da je od prekjučer vijest već i službeno vani na internetima, evo da ovdje saznate od mene - uskoro krećemo s hrvatskom inačicom spin-offa "Potjere", kvizom "Beat The Chasers", pa si oslobodite nedjelju navečer", poručio je Dean uz videoisječak iz britanske inačice kviza.

"Sjajno, izvrstan format", "Top! Ovaj format je meni bolji od Potjere. Jedva čekam da krene!", "Nije loše. Interesantan koncept", samo su neki od komentara ispod Kotigine objave.

U Beat The Chasers natjecatelji se bore protiv panela stručnjaka općeg znanja za novčanu nagradu, a format je osim u Velikoj Britaniji vrlo popularan i u Australiji, Finskoj, Nizozemskoj i Španjolskoj.

Za informacije o novom formatu kviza obratili smo se HRT-u, a njihov odgovor prenosimo u cijelosti:

"Hrvatska radiotelevizija (HRT) na proljeće počinje s emitiranjem novog kviza koji će se zvati SuperPotjera, a emitirat će se nedjeljom navečer. Također možemo dodati i da na jesen kreće nova, 4. sezona popularnog showa The Voice. U pripremi je i nova sezona showa Volim Hrvatsku. Uskoro ćemo objaviti više detalja o svim emisijama."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2023 13:36