StoryEditorOCM
ShowbizKRAJ LJUBAVI

Haris Džinović se razvodi deset godina nakon vjenčanja s 30 godina mlađom Melinom, pjevač je iselio iz doma

Piše SCENA SD
25. siječnja 2024. - 16:13

Haris Džinović i njegova supruga Melina razvode se, prenose regionalni mediji. Navodno brak regionalne zvijezde već neko vrijeme nije bio najbolji te je ova odluka najbolja za cijelu obitelj.

"Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s djecom. U tijeku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno kako će raspodijeliti imovinu", medijima je kazao izvor blizak ovoj obitelji.

image

Haris Džinović i supruga Melina

Danijel Soldo/Cropix

Par se vjenčao 2014. godine na jahti "Malteški soko“, a kumovi su im bili Slavica Ecclestone, bivša supruga vlasnika Formule 1 Bernija Ecclestonea i biznismen Milan Janković.

"Ja sam se u svog muža ludo zaljubila i otišla s njim ne razmišljajući ni o čemu drugom što je na kraju ispalo super. Međutim, s ove točke gledišta, šanse da se to dogodi zaista su male. Ne znam koliko je ljudi koji su se ‘zaletjeli‘ tako kao mi i da im je uspjelo da funkcioniraju dugo i dobro. Znate kako se kaže - ‘blic brak, ekspres razvod‘. Mi smo se jednostavno povezali", rekla je medijima 2023. godine Melina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 16:44