StoryEditorOCM
ShowbizREAKCIJE RAZLIČITE

Glumica Anya Taylor-Joy na udaru kritika nakon poziranja na newyorškoj premijeri: ‘Loš primjer za druge mlade žene‘

Piše SCENA SD
26. veljače 2024. - 22:19

Obožavatelji 27-godišnje glumice Anye Taylor-Joy nisu bili sretni zbog činjenice da je odabrala steznik za filmsku premijeru filma ‘Dune: Part Two‘.

"Možemo li prestati normalizirati glad?" "Zar ne shvaćate da su korzeti štetni za zdravlje žene?" Netko drugi je napisao: "Ništa na što treba biti ponosan i loš primjer za druge mlade žene."

image

Anya Taylor-Joy

Angela Weiss/Afp

Reakcije nisu bile isključivo negativne. Neki se ljudi ne boje zauzeti za američku glumicu. "Ona ima pravo nositi što god želi. Ne moramo biti toliko dramatični oko toga", rekao je jedan pratitelj. Drugi žele dati drugim ljudima do znanja da glumica može sama odabrati kada je u pitanju njezina odjeća. "Neka bude slobodna", kažu. "Ako želi nositi korzet, to je sasvim u redu."

Posljednjih godina popularnost korzeta naglo je porasla. Čini se da je nekoliko slavnih osoba bilo oduševljeno sposobnošću steznika da suzi struk. Međutim, liječnici i povjesničari upozorili su na taj trend. Prema njima, nošenje steznika može biti štetno za tijelo.

Na premijeri je Anya Taylor-Joy pozirala pored Denisa Villeneuvea, redatelja filma ‘Dune‘. Također se slikala s ostatkom glumačke ekipe, uključujući Zendayu, Timothee Chalamet, Austin Butler i Florence Pugh.

image

Anya Taylor-Joy

Angela Weiss/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 08:03