StoryEditorOCM
ShowbizPOTPUNA PROMJENA

Glumac Jason Momoa šokirao obožavatelje promjenom frizure, a razlog je očuvanje oceana i planeta od plastike

Piše Ivana Kapetanović
7. listopada 2022. - 11:41

Khal Drogo čiju ulogu igra Jason Momoa u seriji "Igra prijestolja", 43-godišnji glumac s Havaja, učinio je neki dan drastičnu promjenu. Naime, njegova prepoznatljiva duga kosa sada je zamijenjena novom frizurom koju je objavio na svom Instagramu. Glavu je obrijao glavu radi osvještavanja o klimatskim promjenama.

“Daj mi te pletenice”, rekao je u kameru smijući se. “Obrijao sam glavu zbog plastike za jednokratnu upotrebu… plastične boce su smiješne.” U opisu videa još stoji: “Za nove početke, širimo alohu.

Budite bolji u zaštiti naše zemlje i oceana. Moramo izbaciti plastiku za jednokratnu upotrebu iz naših života i iz naših mora. Plastične boce, plastične vrećice, ambalaža, posuđe – sve to. Volimo zajedno našu Zemlju”.

Momoina prepoznatljiva duga kosa bila je ključni dio njegovog izgleda, ipak je odlučio odreći je se za dobrobit oceana. “Ovdje nisam nikad ni osjetio vjetar”, nasmijao se pokazujući na svoju obrijanu glavu.

“Radim to zbog plastike za jednokratnu upotrebu… Umoran sam od korištenja plastičnih boca, moramo prestati, plastične vilice, sve te gluposti odlaze u našu zemlju, odlaze u naše oceane.” komentirao je.

“Trenutačno sam ovdje na Havajima i samo gledam stvari u našem oceanu, to je tako tužno. Molim vas, učinite sve što možete da eliminirate plastiku za jednokratnu upotrebu u svojim životima.

Pomozite mi, plastične boce su smiješne, čovječe. Volim vas ljudi. Aloha.” Završio je video pozivajući obožavatelje i gledatelje da prijeđu na boce za višekratnu upotrebu i aluminijske boce kakve koristi njegov brend održive vode, Mananalu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. lipanj 2023 14:53