StoryEditorOCM
ShowbizTRAJE GODINU DANA

Gledamo ga u ‘Supertalentu‘ i sve djeluje savršeno, ali daleko je od toga! Frano Ridjan o teškim posljedicama Covida: Pukla mi je vena, počelo trnjenje nogu i nesanica. Počeo sam zaboravljati...

Piše Željka Stanković/Gloria
15. prosinca 2021. - 11:52
'Za zdravlje nacije bilo bi korisnije da više govorimo o koronavirusu, a manje o broju oboljelih i preminulih. O virusu znamo premalo, a svi o njemu debatiramo'Nera Šimić/Cropix

Sve je više onih koji su preboljeli COVID-19 i mjesecima kasnije imaju poteškoće da se vrate u fizičko i psihičko stanje prije zaraze. Među njima je i voditelj Frano Ridjan (37), koji je u listopadu prošle godine koronavirus riješio uz blage i atipične simptome.

Osip oko gležnja i osjećaj umora vezao je uz napore zbog tri projekta koja je snimao za Novu TV, a ne uz COVID-19. U to je vrijeme, ispričao je za Gloriju, najgori simptom bila stigmatizacija zaraženih, pa su ga naslovi poput "Ridjan zaražen koronom - zbog njega svi u karanteni” smetali više od ičega.

Taman kad se prijateljima i novinarima pohvalio kako je koronu "odvalio" uz blage simptome, stigle su posljedice koje ga prate i danas.

Do tada je, kaže, bio dobrog zdravlja, nikada nije imao gripu, tek blaže prehl...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 17:13