StoryEditorOCM
ShowbizISKRENO O SEBI

Gibonni otkrio da ga je godinama uzdržavala supruga Sanja, ali i da je presretan što nikad nije ostvario san, evo i koji

Piše Scena Sd
16. veljače 2024. - 21:10

Gibonnija vrlo rijetko čujmo da govori o svojem privatnom životu, no u razgovoru s Doroteom Filipaj za IN Magazin ipak je ponešto otkrio.

Ispričao je kako je, kad je započinjao svoju glazbenu avanturu, budućnost zamišljao potpuno drugačije od one koja se dogodila.

"Moja želja s dvadeset godina je bila da živim u L.A.-ju, da vozim Harleyja bez svjetla, auspuha i registracije, to mi je bilo najveće dostignuće bez pameti! Danas kad vidim svoju familiju, drago mi je da nema ključa", priznao je Gibonni.

Da se naježiš! Gibonni napisao pjesmu za splitsku konobaricu Emmu koja je dala otkaz i slomila srce svima

Gibonni i supruga Sanja roditelji su troje djece, a glazbenik je otkrio da je Sanja bila ta koja je na početku njihove veze i njegove karijere uzdržavala obitelj.

"Najveća potpora mi je familija. Beskrajno zahvalan", priznao je.

Zahvalan je i svojoj vjernoj publici s kojom je prošle godine proslavio veliki 35. jubilej.

"Prošlo je svakako. Bilo je super nekih perioda kad ti je sve išlo od ruke, perioda kad ti ništa nije išlo. Sa svim onim što to nosi", prisjetio se.

image

Gibonni je primio Zlatni studio za Najbolji koncert godine, onaj u Areni Zagreb

Ronald Goršić/Cropix

Gibonni prati novu glazbenu scenu, a među mladim izvođačima posebno izdvaja Mostarca Adija Šošu. Priznao je da ga je 31-godišnji glazbenik oduševio.

"Vjerujem mu to što pjeva, mogu vidjet te slike, to je veliki talent. O momku ne znam ništa, ali smatram da taj momak ima sve što treba imati", smatra Gibonni.

Kad takva pohvala dođe od imena kakvo je Gibonni, sigurni smo da će Adi biti ponosan. No, Gibonni kaže i da u ovom poslu treba biti svjestan prolaznosti.

"To je dio mene, da danas jesi, sutra nisi, zahvalnost za sve", zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 07:19