StoryEditorOCM
Showbizpriprema spektakl

Gibonni nastavlja s nizom nastupa diljem regije, a obožavatelje je sada razveselio najavom koncerta u Zadru

Piše Scena SD
19. srpnja 2023. - 08:30

Nakon rasprodanih najvećih dvorana diljem Hrvatske i regije Gibooni najavljuje još nastupa. Koncertni spektakl u Zadru će održati 23. prosinca u dvorani Krešimira Ćosića.

Poslije sjajnih koncerata i dvije prepune Arene Zagreb te najavljene Arene Varaždin, pjevač ne prestaje oduševljavati svoje vjerne obožavatelje.

"Tempera", "Činim pravu stvar", "Mirakul", "Libar", "Oprosti", "Posoljeni zrak i razlivena tinta", "Judi, zviri i beštimje", "Onako, od oka", "Udica" te "Lažu fotografije", samo su neke od pjesama koje će uglas s publikom pjevati u Zadru uoči Božića. 

Gibonni ove godine slavi 35 godina itekako bogate karijere, a nakon velikih koncerata u Zagrebu i Sarajevu, rasprodao je koncerte u Istri, Primoštenu, Kotoru, Ljubuškom, Rešetarima i Travniku, nastupio na Arsenal festu i OK festu.

Prije nekoliko dana objavljen je i njegov novi singl i spot, "Mlijeko proliveno".

Radi se o petom singlu skinutom s njegova EP-a "U po‘ ure". Glazbu i tekst potpisuje Zlatan Stipišić Gibonni, zajedno s aranžmanom koji još nosi i potpis Nikše Bratoša, a na pjesmi gostuje gitarista Yogi Lonich.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 06:46