StoryEditorOCM
Showbizkod nas na odmoru

Djevojka s Lopuda upoznala Davida Beckhama na kupanju u moru pa otkrila što joj je rekao: ‘Nisam ga puno peglala‘

Piše SCENA SD
26. kolovoza 2023. - 10:56

Ellie Leoni, djevojka koja živi na Lopudu u Hrvatskoj, otkrila je kako je upoznala Davida Beckhama dok se kupala u moru.

Obitelj Beckham već nekoliko dana boravi na otoku u blizini Dubrovnika pa ih tamošnji stanovnici mogu sresti na plaži ili u moru.

Lopujka je hrvatskim medijima otkrila prvi dojam koji je slavni nogometaš ostavio na nju, piše klix.ba.

image

Victoria i David Beckham

Božo Radić/cropix/

"Bio je srdačan. Pitao sam ga je li to stvarno on, na što je odgovorio potvrdno. Sreli smo se, rekao je da je jako sretan, da je otok lijep i divan i da su svi koji žive na njemu sretnici. I to je to, nisam ga puno ‘peglala‘, dovoljno mi je bilo da ga upoznam.

Ostavio je na mene dojam otvorene, sasvim normalne osobe, po opuštenom pristupu i srdačnosti nikad ne bi mogao zaključiti da se radi o poznatoj osobi", rekla je za Dubrovački Dnevnik.

Zatim je otkrila kojim je dijelom otoka plivala kad je ugledala Beckhama. Kako tvrdi, sreli su se nedaleko od samostana.

image
Hector Vivas/Getty Images Via Afp

Beckhamovi su 21. kolovoza privatnim zrakoplovom iz Miamija stigli u Dubrovnik, a odmah nakon toga zaputili su se prema sada već omiljenoj destinaciji, odnosno otoku Lopudu, gdje su ljetovali prošle godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 19:18