StoryEditorOCM
ShowbizBRZINA I KABELI

Dean Kotiga nakon sinoćnje ‘Potjere‘: Nastup mi je bio korektan, žao mi je što su izrezali moje pjevanje! Imam i poruku za hejtere, stih Tome Bebića

16. prosinca 2020. - 12:34
Dean Kotiga: Sad sam svjestan da me sljedećih bar nekoliko mjeseci čeka davljenje Slavonskim Brodom i njegovim geografskim položajem...Tomislav Krišto/Cropix

HRT je u utorak emitirao jubilarnu tisućitu Potjeru u kojoj su, baš kao i u prvoj emisiji emitiranoj u listopadu 2013. godine ispred lovca Deana Kotige ponovo sjeli Jakov Kolega iz Kalija, Lidija Brtan iz Cavtata, Zdravko Baljak iz Siska i Miran Buljan iz Splita.

Ovi kandidati nakon te prve emisije opet su se natjecali, ali nitko od njih nije uspio pobijediti. Sve do sinoć kad su osvojili 73.500 kuna, i to ponajviše zahvaljujući lošoj igri lovca, pa su tako završili čak osam koraka ispred njega.

- Nastup je bio korektan, ili ti po engleski "not great, not terrible". Nije sve u stizanju ili nestizanju natjecatelja u završnoj, koje ovaj put ruku na srce i nije bilo baš sjajno, nešto je i u ostatku emisije.

Žao mi je samo da su u montaži izrezali moje pjevanje Josipe Lisac, baš me ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 21:37