StoryEditorOCM
ShowbizISKRENA O SVEMU

Dance zvijezda: ‘Bankrotirala sam i morala otići iz Hrvatske. Kad čujem svoj najveći hit, najradije bih utišala radio!‘

Piše Scena SD
7. ožujka 2024. - 14:17

Iako je Ella bila jedna od najvećih dance zvijezda devedesetih i autorica pjesme koju i danas pjevaju sve generacije, ni megahit "Iza ponoći", ni glazbena karijera, nisu joj osigurali egzistenciju.

"Često sam na dvije adrese, ali češće sam ipak na jednoj. To se zove centar životnog interesa. Ja sam vam tek relativno nedavno otišla u Englesku, prije jedno deset godina. Trbuhom za kruhom kao pravi gastarbajter, morala sam. Bankrotirala sam, i to drugi put u životu ili treći put, više ni ne znam..." - pričala je nekadašnja glazbenica otvoreno u eteru Happy FM-a.

image
Happy FM

"Morala sam nešto poduzeti, tako sam sebi našla nekakav posao gdje me nitko ne poznaje. To mi je bilo vrlo važno i tako s vremena na vrijeme odlazim i vraćam se" - otkrila je danas 53-godišnja Ella.

Otkrila je da radi kod prijatelja u jednom ugostiteljskom objektu, a znala je raditi i kako njegovateljica. Slušateljima Happy FM-a je otkrila što misli o pjesmi koja joj je obilježila karijeru, ali i život.


"Pa, ja sam je se naslušala. Mislim, ne puštam si je, Bože moj, kod kuće, dovoljno je pjevam na nastupima, u biti najradije bi je utišala kad je čujem negdje na radiju... Inače, naravno da se ufuram na nastupima, pogotovo kada vidim koliko je ljudi vole..." - priznala je.

Na pitanje što misli da je moglo biti bolje u njenoj karijeri, odmah je rekla "sve". Žao joj je jer njezin rad nije baš prepoznat. Snimila je brojne pjesme i duete, pa je tako u humanitarne svrhe, za potrebe slijepih napisala pjesmu "Samo se srcem bolje vidi" koju je otpjevala s Meri Cetinić Gabi Novak. Priznala je i da ima jednu neostvarenu želju.

image
Happy FM

- S kime bi željela snimiti duet? - upitao je voditelj.

- Voljela bih s Baretom, mislim da bi to bilo baš onako dobro - odgovorila je.

Mlade izvođače baš i ne prati, kao ni Doru, ali kći ju je upoznala s našom pobjedničkom pjesmom koja joj se svidjela i Baby Lasagni želi puno sreće i uspjeha na Eurosongu.

Pogledajte kako je odgovorila na izazov da otpjeva i na svoj način otpleše "Tim Rim Dagi Dim":

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 22:54