StoryEditorOCM
ShowbizKRONOLOGIJA LJUBAVI

Čak osmero hrvatskih najpopularnijih nogometaša brakove je okončalo razvodima: slavna generacija Vatrenih sa Svjetskog prvenstva ‘98. postavila je neslavni rekord

Piše Diana Šetka/Gloria
13. rujna 2021. - 18:57
Igor i Suzana Štimac, Zvone i Leonarda Boban, te Katarina i Aljoša Asanović: nitko od njih više nije zajednoArhiva/Cropix

Drugim brakom, u koji je nedavno uplovio sa 17 godina mlađom ekonomisticom Ivanom Mišurom, hrvatskom Miss Universe iz 2014., nekadašnji nogometni as Goran Vlaović (48) pridružio se povećem timu Vatrenih, koji su se razveli pa ponovno oženili.

Iz slavne generacije koja je zablistala na Europskom prvenstvu u Engleskoj 1996., a dvije godine kasnije osvojila broncu na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj, razveli su se, naime, Dražen Ladić, Slaven Bilić, Mario Stanić, Igor Štimac, Alen Bokšić, Zoran Mamić i Zvonimir Boban, piše Gloria .

Najstariji od njih, legendarni golman Dražen Ladić, sa suprugom Spomenkom proveo je 18 godina u braku, a njihov razvod bio je vrlo civiliziran, bez ružnih riječi i blaćenja po novinama.

Ostali su u odličnim odnosima, štoviše prekl...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 14:09