StoryEditorOCM
ShowbizFestival u Cannesu

Brazilska ljepotica pokazala tijelo nakon treće trudnoće: Adriana Lima na crvenom tepihu, u uskoj haljini, bez srama

Piše M. Bu.
22. svibnja 2023. - 13:45

Ona je Adriana Lima. Čuvena je brazilska manekenka. Nekadašnja zvijezda Victoria‘s Secreta, ljepotica, koja je tijelom uspjela osigurati život sebi i svojima. A "njeni" su kćeri rođene u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem, i sin nedavno rođen u vezi sa francuskim producentom Andreom Lemerom.

image
Loic Venance/Afp

Znatiželjni, kakvi ljudi jesu, svi su s nestrpljenjem očekivali njeno pojavljivanje na crvenom tepihu pred Teatrom u Cannesu, gdje se održava Film festival.

image
Patricia De Melo Moreira/Afp

I pojavila se, oslobođena ikakvoga srama zbog svojeg ne baš savršenog izgleda, na kojeg smo navikli. Friška mama, naravno, još uvijek ima kilograme zaostatka nakon trudnoće, no to je ni trenutka nije spriječilo da odjene usku večernju haljinu u kojoj je, dodajmo, svemu usprkos - izgledala sjajno.

image
Patricia De Melo Moreira/Afp

Inače, prisutvovala je premijeri filma Martina Scorsesea, "Killers Of The Flower Moon", gdje je stari meštar ekranizirao istinitu priču o istrazi umorstava Indijanaca iz plemena Osage. Leonardo Di Caprio i Robert De Niro u glavnim ulogama garantiraju maestralan film.

image
Patricia De Melo Moreira/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 06:50