StoryEditorOCM
ShowbizSASVIM ISKRENO

Antonio Banderas: Nakon razvoda tražio sam utočište u snimanju filmova, no srčani udar bio mi je posljednje upozorenje

Piše I.P.
18. studenog 2023. - 12:32

Hollywoodski glumac 63-godišnji Antonio Banderas vratio se u svoj rodni grad, Malagu u Španjolskoj, kupio je kazalište i bavi se produkcijom mjuzikla "The journey to Bethlehem", u kojem glumi kralja Heroda. Glumcu se život značajno promijenio nakon što je 2017. imao srčani udar. "To mi je bilo posljednje upozorenje, moglo je biti jako loše", rekao je Banderas. 

Dodao je da njegov srčani udar, srećom, nije bio "ozbiljan i nije prouzročio nikakvu štetu", ali je ponukan nemilim iskustvom, prije šest godina odlučio štošta promijeniti. Shvatio da je ta situacija mogla ispasti drugačije. Kao i to da nemaju svi privilegiju dobiti "drugu šansu".

- Postoje ljudi koji dožive srčani udar, a da ga ne prepoznaju. Dogodi im se, recimo, u snu. A onda se sljedeći dan osjećaju čudno, nesvjesni što im se dogodilo. U mom slučaju, bio je to nedvosmislen poziv da stvarno sagledam život na drugačiji način. Shvatio sam da sam krenuo pogrešnim putem - ispričao je glumac, koji je pričao i o razvodu od kolegice Melanie Griffith.

image

Banderas s današnjom partnericom Nicole Kimpel

Jorge Guerrero/Afp

- Nakon razvoda bio sam zbunjen. U isto vrijeme radio sam puno stvari, trudio sam zaštititi sebe i pronaći utočište u radu. Snimao sam filmove jedan za drugim. Bilo je ludo. I, tako, prestao sam, odnosno izašao sam iz tog vrtloga adrenalina kad mi je srce reklo: ‘Polako, prestani.‘ To isprva nije bio ugodan način povratka na početak. Naposljetku sam se vratio u svoj rodni grad. Kupio sam kazalište koje imam i sada. Uspjeh je samo raditi ono što želite, onako kako želite. Baš to sada radim u životu. I osjećam se vrlo zdravo", ispričao je glumac, piše Gloria.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 09:53