StoryEditorOCM
Showbizoperna pjevačica ekskluzivno za gloriju otkriva

Antonela Malis: Suprug me varao i ostavio mi 4 milijuna eura duga

Piše PSD.
11. ožujka 2011. - 10:49
Kad je na jednom privatnom partyju na Valentinovo 2000. tada 28-godišnja splitska operna pjevačica Antonela Malis upoznala Jasminka Hodžića, zastupnika švedske građevinske tvrtke Ytong, mislila je da je pronašla muškarca svojih snova, piše Gloria.

Bio je šarmantan, galantan, poslovno vrlo uspješan, duhovit, omiljen u društvu, a najveći mu je “plus” bila ljubav prema glazbi. Stoga joj uopće nije smetalo što je bio 15 godina stariji od nje i što iza sebe ima dva braka i dvije kćeri. Već sljedeće godine su se vjenčali i dobili sina te još neko vrijeme uživali u vrlo lagodnom životu.

A zatim su počeli problemi. I privatni i poslovni. Jasminko Hodžić sve je više izbivao iz kuće i posezao za alkoholom te se sve češće žalio da poslovi više ne idu kao nekad, ali, prema riječima supruge, života u raskoši nije se htio odreći makar za njega više nije imao pokrića.

Na kraju je počeo i pobolijevati, a u kolovozu 2007. izdalo ga je srce. Pokopan je na zagrebačkom groblju Mirogoj. Nakon sprovoda Antonela Malis otvorila je njegovu aktovku s dokumentima i u šoku shvatila da je živjela s potpunim neznancem koji joj je ostavio više od četiri milijuna eura duga. Muke koje su počele tog trenutka ne samo da su zasjenile bol za preminulim suprugom, nego još traju.

- Vrativši se kući s pogreba, prvi sam put uzela u ruke njegov mobitel. I našla vrlo intimne poruke. Užasno me povrijedilo što sam doznala da me varao sa ženom koja nam je dolazila u kuću. Poslije sam doznala da mu to nije bila i jedina izvanbračna veza. A kad sam otvorila torbu s dokumentima, svaki sljedeći trenutak sam se pitala s kim sam ja to živjela šest godina. Govorio mi je da je diplomirao ekonomiju i završio srednju glazbenu - svirao je odlično flautu i klavir - a po dokumentima koje sam ­držala u ruci vidjela sam da je završio srednju školu za prometnog tehničara i nekoliko razreda niže muzičke škole.

Bila je tu i kutija viagra tableta te fascikl pun potpisanih dugovanja kamatarima u znatno većim iznosima od onih koje je stavljao na zajednički račun. A doznala sam tako i da je dan prije našeg vjenčanja uzeo veliku pozajmicu od Larsa Sjoborga, u međuvremenu preminulog vlasnika Ytonga, s tim da mu je već dugovao priličnu svotu ­novca - otkriva 38-godišnja sopranistica Antonela Malis.

foto: arhiv cropix

Izvorni članak pročitajte OVDJE
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2023 01:24