Scena Mozaik

Obožavateljice očajavaju

Naglo otkazan 'Despacito' u Areni: karte su se već pokupovale, ali ovo nitko nije mogao predvidjeti

Obožavateljice očajavaju

Najavljeni koncert (zasad) 'one hit wondera', Luisa Fonsija, 26.11. u zagrebačkoj areni, naglo je otkazan, i to zbog prilično 'mutnih' razloga.

"Sa žaljenjem vas obavještavamo da je koncert Luisa Fonsija, koji je bio na rasporedu 26.11. u Areni Zagreb, otkazan. Radi komplikacija vezanih za tehničku izvedbu, koja je posljedica izostanka bilo kakve komunikacije od strane managementa Luisa Fonsija, nismo u mogućnosti održati koncert u skladu sa standardima i produkcijom koju zahtjeva ovakav događaj, te smo bili prisiljeni otkazati koncert. Povrat novaca za kupljene ulaznice kupci mogu dobiti na prodajnom mjestu gdje su istu i kupili već danas", stoji u priopćenju na službenoj facebook stranici 'Luis Fonsi Love+Dance Tour'.

Nikome nije jasno što je to točno krenulo krivo, ali obožavateljice su već krenule s komentarima punima očaja i nevjerice. Delirij oko 'Despacita' očito se još nije primirio, ali, na žalost mnogih, novi datum ne trebamo očekivati.

Karte su se, unatoč velikoj cijeni, već dobro prodale, a svi oni koji su si ih već priskrbili mogu dobiti povrat na istome prodajnom mjestu.

Naslovnica Mozaik