Scena Društveni život

NOVA HIT KOMEDIJA

Grupna terapija smijehom u petak 13. u Lori

NOVA HIT KOMEDIJA

Jesen najpopularnijih regionalnih hit komedija nastavlja se ovog petka u dvorani Lora gostovanjem Srđana Jovanovića i njegove „Grupne terapije“.

Urnebesna stand-up komedija, autorski projekt beogradskog glumca Srđana Jovanovića je prva srpska predstava u žanru  stand Up komedije. Predstava je premijerno izvedena 28. 5. 2009. u beogradskom Bitef artu  i od tada je, sa ogromnim uspijehom odigrana preko 200 puta, u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori, Švicarskoj.... Od 2011. Do 2016. predstava je bila na repertoaru  Zvezdara teatra.

Grupna terapija na duhovit način, kroz bizarne priče i imitacije, bez cenzure, opisuje vrijeme i prostor u kome živimo, svakodnevne probleme sa kojima se susrećemo i teme koje ne želimo da spominjemo. Kao materijal za predstavu, Srđan koristi upravo proces  stvaranja samog stand up-a, otkrivajući nam sve probleme sa kojima se susretao u svom pionirskom pokušaju.

 

Ogoljena, šarmantna, smijela i maštovita, predstava nudi plejadu likova, od političara, poznanika, kolega, rodbine, preko zdravstvenih radnika, bankarskih službenika i živopisnih događaja, koji se kronološki nižu u jednu cjelinu. Na Grupnoj terapiji do suza se smijemo svakidašnjim situacijama u kojima svi prepoznajemo sebe i nerijetko gledatelji imaju potrebu ponovo i ponovo pogledati ovu nezaboravnu majstorski izvedenu stand up komediju.

Urnebesni smijeh prati svaku njegovu izvedbu od početka do kraja kao svojevrsna Grupna terapija smijehom – to je  odgovor zašto su njegove izvedbe stalno rasprodane te publika traži kartu više – jer smijeh je lijek.

„Grupna terapija“ održati će se u petak 13. listopada s početkom u 21.00  u dvorani Lora. Ulaznice najlakše možete kupiti klikom na Croatia Tickets widget ispod članka. Plaćanje se vrši karticom, a ulaznice dolaze na Vašu email adresu. Osim online ulazncie su u prodaji svaki dan na blagajni Lore od 17 do 20 sati.

Rezervacije mjesta možete napraviti putem telefona 095 527 1852 ,  na : facebook.com/hit.komedija te e-mailom: [email protected].

Naslovnica Društveni život