StoryEditor
Promo arhivVELIKE NAGRADE

Kako je Pevec preduhitrio Djeda Božićnjaka?

Piše Promo
31. prosinca 2019. - 14:25

Gotovo svatko od nas barem je jednom u životu maštao o tome da se probudi na božićno jutro, a da ga ispod okićenog drvca iznenadi pozamašna svota novca koju može potrošiti u svojoj omiljenoj trgovini. No, kako za dobra dijela nije važno koje je doba godine, tako je i prvi hrvatski trgovački lanac Pevec odlučio preduhitriti Djeda Božićnjaka i razveseliti članove svojeg kluba vjernosti s ukupno milijun kuna na poklon karticama puno ranije, od listopada pa sve do sredine prosinca. 
Sedmero najsretnijih na vlastitoj je koži osjetilo da se dobre stvari ne događaju uvijek nekome drugome i da jedan mali čin može donijeti mnogo dobroga u njihove živote. Ispunivši prijavnicu za Pevecov klub vjernosti, gospodin Antun iz Vukovara, gospođa Renata i obitelj Čeko iz Zagreba, gospodin Luka iz Zadra, gospođa Draženka iz Rijeke, gospođa Ankica iz Petrinje i gospođa Snježana iz Kutine nisu ni slutili kako će im 2019. godina postati jedna od najdražih u životu. Svakoga od njih iznenadio je Pevecov “zaposlenik” s malih ekrana, gospodin Željko Pervan, koji im je ili uručio veliku nagradu od 100.000 kuna ili ih, na sebi svojstven način, telefonski obavijestio o dobitku. 
“Uvijek se nadate da ćete osvojiti, ali teško je vjerovati kad se to zaista dogodi”, s oduševljenjem je podijelio gospodin Antun, dok je gospođa Renata u prvom trenutku pomislila kako je riječ o dobro osmišljenoj šali. Obitelji Čeko ovaj je iznos stigao u savršenom trenutku jer su već dugo planirali urediti svoj dom. U istoj je situaciji bila i obitelj gospodina Luke, koji se emotivno zahvalio Pevecovom timu: “Zahvaljujući ovom vrijednom dobitku nećemo stati s renovacijom već ćemo si stvoriti savršeni dom u kojem ćemo, vjerujem, još jako dugo uživati“.
Gospođa Draženka bila je optimistična i pomno je pratila Pevecove obavijesti, no svejedno se iznenadila Pevecovim pozivom kao i pretposljednja dobitnica, gospođa Ankica. Jedno od najljepših iznenađenja doživjela je gospođa Snježana koja je prijavnicu ispunila upravo za svoj 50. rođendan: “Već sam duže član Pevecovog kluba vjernosti jer mi, s obzirom na učestalo kupovanje u Pevecu, super dođu popusti koje ostvarujem. Zanimljivo je da me Pervan u prvih par minuta razgovora morao uvjeravati da nije suprugova zafrkancija već sam uistinu osvojila nagradu u zadnjem krugu izvlačenja. Pevecu i gospodinu Pervanu jedno ogromno hvala jer smo zahvaljujući njima moja obitelj i ja ove godine dobili prekrasni uranjeni božićni poklon“.
Pored sedam velikih dobitaka od 100.000 kuna, Pevec je podijelio i 300 nagrada od 1.000 kuna koje su također razveselile mnoge redovne kupce. Osim pozamašnih svota koje Pevec voli dijeliti, Pevecova KLUB kartica vjernosti svakodnevno donosi veselje njenim vlasnicima putem popusta na odabrane skupine proizvoda, dodatno sniženih artikala iz kataloga,

Izdvojeno

03. kolovoz 2020 16:22