StoryEditorOCM
HrvatskaJUNAKINJA IZ SJENE

Tko je samozatajna Jelena Roganović, vrhunska stručnjakinja koja je vodila Milino liječenje u Rijeci: 'Ja dječju onkologiju ne radim, ja je živim'

Piše JL
2. travnja 2019. - 14:06
Marin Rončević (gore lijevo), Sanja Matijević Rončević (dolje lijevo), Mila Rončević (u sredini), Jelena Roganović (desno)

Profesorica Jelena Roganović, međunarodno priznata stručnjakinja za pedijatrijsku onkologiju koja u Dječjoj bolnici na Kantridi vodi liječenje Mile Rončević, svih ovih dana koliko je trajala akcija prikupljanja sredstava za odlazak djevojčice u SAD nije istupala u javnosti u dogovoru s Upravom KBC-a Rijeka, ali njeno ime itekako se spominje.

Milin otac Marin Rončević u više joj je navrata javno zahvalio rekavši da je sjajna osoba i vrhunska stručnjakinja koja je za Milu učinila apsolutno sve što je mogla. I prof. dr. Dragan Primorac rekao nam je da je prof. Roganović vrsna stručnjakinja svjetskog ranga, piše Jutarnji list.

- Prof. Roganović Milino je liječenje vodila po najuspješnijim svjetskim protokolima, jednako kao što se to radi i u najboljim američkim bolnicama - r...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 11:27