Novosti Crna kronika

zastrašujući obračuni

Slažu se kockice oko krvavog napada u centru Splita: nedavna paljevina automobila povezana je s današnjim slučajem, tada su mu pripremili molotovljev koktel, ali situacija se razvila u neplaniranom smjeru...

 zastrašujući obračuni

Današnji napad u Splitu u kojem je na Kruševića gumnu višestruko izboden 53-godišnji muškarac povezan je, kako doznajemo, s paljevinom automobila koja se sredinom travnja dogodila na istoj lokaciji.

Tada je, 14. travnja,  planuo opel rumunjskih registracijskih oznaka koji su koristlia dvojica danskih turista, a iznajmili su ga u jednoj stranoj rent-a-car agenciji. 

U centru Splita višestruko izboden muškarac!; Nepoznata muška osoba napala ga u parku, ozlijeđeni hitno prevezen u bolnicu; Napadač je u bijegu, kruže priče o burnoj prošlosti žrtve

Opet gorjeli automobili u Splitu: turistima iz Danske namjerno zapaljeno vozilo, policija traga za počiniteljima

Vatra na opelu je buknula u nedjelju rano ujutro, oko četiri sata i 35 minuta te je zahvatila i vozilo Renault Scenic, u vlasništvu Splićanina koji tu živi, a policija je brzo ustanovila da je požar bio podmetnut.

Prava meta, kako doznajemo, bio je automobil 53-godišnjaka koji je danas na Kruščevića gumnu izboden nožem, a za kojeg kruže priče da je zbog problema s drogom proveo neko vrijeme u zatvoru.

Navodno je tada nepoznata osoba bacila molotovljev koktel upravo na njegov automobil, ali se improvizirano oružje odbilo od ciljanog vozila te zapalilo susjedni automobil, a vatra je oštetila još jedno vozilo koje se nalazilo u blizini.

Naslovnica Crna kronika