Novosti Crna kronika

uzroci se istražuju

Doznajemo detalje strašne nesreće na Braču: muškarac iz BMW-a preminuo na cesti dok su mu pružali liječničku pomoć, dvoje u splitskoj bolnici s teškim ozljedama; Fotografije s mjesta događaja su stravične

uzroci se istražuju
Fotografija s mjesta nesreće

Prilikom slijetanja osobnog automobila BMW s ceste između Povlja i Selaca jutro u 5,30 sati u vozilu su bile tri osobe, dva muškarca i jedna žena. Jedna muška osoba je od težine ozljeda preminula na mjestu događaja dok su mu pokušavali spasiti život medicinske ekipe iz dva tima Hitne pomoći koji su odmah došli.

Tragedija na Braču: automobilom sletjeli u provaliju, jedna osoba poginula, dvije su ozlijeđene i helikopterom prebačene u KBC Split

Za drugo dvoje koji su helikopterom prevezeni u KBC Split utvrđeno je kako imaju teške, ali ne po život opasne ozlijede.
Mjesto prometne nesreće su osigurali policijski službenici, a u pomoć su došli i vatrogasci DVD-a Selca.

Na Brač su stigli i dežurna zamjenica Općinskog državnog odvjetništva Split i stalni sudski vještaka za promet koji obavljaju očevid. Tek nakon provedenih svih radnji znat će se uzrok nesreće. Cesta nije zatvorena za promet koji se odvija jednim trakom.

Naslovnica Crna kronika