Novosti Crna kronika

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE!

Policija traži pomoć od građana, pokušavaju identificirati pronađena mrtva tijela

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE!

Policijska uprava zagrebačka objavila je na svojim internetskim stranicama da traži pomoć građana pri identifikaciji nepoznatih preminulih osoba. Njihova su tijela pronađena na području PU zagrebačke u posljednje dvije godine, a smrt nije nastupila kao posljedica kaznenog djela.

Nažalost, tri osobe policija u dvije godine nije mogla identificirati te se zato obraćaju građanima za pomoć

Na svojim su stranicama objavili fotografije preminulih osoba, no upozoravamo vas da je sadržaj izrazito uznemirujuć.

Žena u dobi između 50 i 60 godina pronađena je u studenom 2015. u koritu rijeke Save, oko kilometar i pol od Jankomirskog mosta. Visine je 161 cm, srednje tjelesne građe, duže smeđe kose, smeđih očiju, odjevena u crnu majicu dugih rukava, plavu dolčevitu, donji dio trenirke tamnoplave boje i crne zimske čizme.

Ove godine u veljači u Draškovićevoj ulici pronađeno je tijelo muškarca starosti 70-75 godina, mršave tjelesne građe, prosijede kose i zapuštene brade. Bio je odjeven u crvenu majicu dugih rukava, plavu majicu, tamnu jaknu, donji dio trenirke tamnoplave boje i gležnjače.

Treća osoba pronađena je također u veljači ove godine na Jakuševečkoj cesti. Radi se o muškarcu starosti 60-70 godina, jače tjelesne građe, izraženog trbuha, sijede kose, sijedih brkova i brade, okruglog lica. Bio je odjeven u zimsku jaknu smeđe boje, gornji i donji dio trenirke plave boje, crnu vestu, sivu majicu i smeđe cipele Alpina.

Fotografije preminulih osoba možete pogledati na OVDJE, no upozoravamo da se radi o uznemirujućem sadržaju.

Policija moli građane ukoliko imaju saznanja o identitetu nepoznatih osoba da se jave na 192, najbližu policijsku postaju ili na [email protected]

Naslovnica Crna kronika