Novosti BiH

nepopravljivi aldin

Tek što je izašao iz pritvora oteo i pretukao 23-godišnju djevojku, ona negira da je bilo prisile

nepopravljivi aldin

NOVIJE

"Muškarac se zajedno s djevojkom pojavio u policijskoj postaji u poslijepodnevnim satima. Ona je negirala da je bilo prisile u odvođenju te je povukla prijavu protiv njega. Mladić je pušten na slobodu i dobio je samo prekršajnu prijavu", kazao je za Klix.ba Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

RANIJE

Mostarska policija je na nogama nakon što je mladić tek pušten iz pritvora istukao i oteo 23-godišnju djevojku.

Kako javlja bljesak.info, Mostarac Aldin Š. uhićen je krajem proteklog tjedna nakon pravog razbojničkog pohoda. Najprije je iz plinskog pištolja pucao na čuvara gradilišta u naselju Zalik, a potom je pokušao ukrasti akumulator iz osobnog vozila u naselju Vojno. Nakon što je vlasnik vozila osujetio krađu, razbojnik mu je zaprijetio pištoljem i pobjegao ostavivši preneraženog i šokiranog vlasnika vozila.

Policija ga je uhitila, ali pucnjava, prijetnje i pokušaj razbojništva nisu bili dovoljni da se Aldina zadrži iza rešetaka. Čim je pušten, Aldin je nastavio gdje je stao.

U noći s nedjelje na ponedjeljak, oko dva sata ujutro, presreo je vozilo u naselju Konjusi i iz njega izvukao 23-godišnju djevojku. Oborio ju je na pod, udario više puta i uvukao u svoje vozilo. Nakon toga se s djevojkom udaljio u nepoznatom pravcu. Nalazi se u bijegu i policija traga za njim. 

Naslovnica BiH