Novosti BiH

ucjenjivačica iz modriče

Susjedstvo bruji: 'Ne mogu vjerovati da Saškini roditelji nisu posumnjali odakle joj toliki novac. A čisto sumnjam da je ona sve to smislila, nije ona sposobna za to...'

ucjenjivačica iz modriče

Slučaj ucjenjivanja svećenika u kojem je glavnu ulogu odigrala njihova sumještanka Saška Kovačević poprilično je uzrujao stanovnike bosanskohercegovačkog gradića. Kako pišu 24 sata, u maloj Modriči nisu baš najsretniji što je taj gradić došao zbog skandala na naslovnice.

Nezapamćeni skandal u BiH: svećenik se seksao s više žena, one ga snimale pa ucjenjivale snimkama; Plaćao im je župnim novcem i donacijama vjernika

 – Poznajem njene roditelje, pretpostavljam da oni proživljavaju teške trenutke i nimalo im nije svejedno što im je kćer trenutno u pritvoru. No, ipak ne mogu vjerovati da oni nisu znali otkud njihovoj kćerki toliko novac i tako skupe stvari. Vjerujem da će se tijekom istrage i to saznati – rekla je jedna mještanka Modriče dodajući kako ipak ne vjeruje da je cijeli scenarij ucjene smislila sama Saška, po njenom mišljenju ona za to nije sposobna, te da je mozak cijele operacije netko drugi.

Izmaklo se kontroli: evo kako je svećenik nasjeo na ljubavne izjave seksi Saške koja mu je godinama nudila brak; namamila ga na seks s drugom djevojkom pa mu uzela novce!

Podsjetimo, u akciji policije Steroid, 16. kolovoza ove godine, uhićeni su Saška Kovačević i njen dečko Aleksandar Vasiljević, nakon što su im podmetnute obilježene novčanice. Samo 12 kasnije uhićen je i Milo Joksimović iz Modriče koji osumnjičen da je paru pomogao oko ucjene svećenika.

Naslovnica BiH