StoryEditor
ŽivotFama u medijima

Vedrana Rudan: Znali smo da je veliki pjevač i zavodnik pe**r i nije nam smetalo, a Mariju razapinju jer je lezbijka

Piše M.Me./PSD
26. studenog 2016. - 22:05
vedrana_rudan4-231113

Pjevačica Marija Šerifović je još prije nekoliko godina u svojoj je knjizi 'Ispovijest' javno progovorila o svojoj seksualnoj orijentaciji, no posljednjih je dana ponovno u fokusu srpskih medija zbog navodne afere s udanom dizajnericom Elenom Karić.

I dok javnost ne gleda baš blagonaklono na čitavu situaciju, pa su se u medijima i na društvenim mrežama su se našli brojni ružni komentari, spisateljica Vedrana Rudan imala je svoj komentar na čitavu temu.

- A zašto su se mediji uznemirili? Ja ću vam reći. Zato jer je Marija žena. Da je Marija Mario, da je Marija oženjeni pjevač pe**r nitko je ne bi ništa pitao. Zato jer se na ovim našim prostorima javne osobe pe***e ostavlja na miru, osim ako oni od svog pe*****ka sami ne odluče napraviti biznis – napisala je Rudan na svom blogu.

Da bi potkrijepila svoj stav, podijelila je iskustvo iz mladosti koje izazvalo pravu lavinu komentara na njezinoj službenoj Facebook stranici.

- Ispričat ću vam priču iz mladosti. Bilo je to sedamdeset i prve, druge ili treće, nisama sasvim sigurna. On je imao koncert. Naravno da sam sjedila u prvom redu i jedva čekala pauzu da ga zaskočim, da mu, ako bude ikako moguće, uvalim svoj mladi jeziku u usta, da mu uručim posebno za tu priliku u Trstu kupljene svilene gaćice. Samo jednom u životu te može, ako budeš imala sreće, poj****i najveći mužjak na jugoslavenskim prostorima.

Prije pauze sakrila sam se iza zavjese koja je dijelila pozornicu od bekstejdža. 

I On je došao. Visok, vitak, blještavi zubi… Žao mi je što već tada nisam bila djevica. Poželjela sam ga zbog toga zamoliti za oproštenje prije nego sa njega skinem sako, hlače, gaće, prije nego ga progutam. Kad… On se uputio prema mom prijatelju s kojim sam išla u osmogodišnju školu. Što se dešava? A ja? Zagrlio ga je i uvalio mu svoj jezik u usta. Činilo mi se da će jedan drugoga proždrti, ali nisu. Da jesu on danas ne bi bio još uvijek jedan od najvećih pjevača i je***a na našim prostorima.

Kad kažem je***a mislim na je***a žena, naravno. Gospodin je oženjen, isto tako naravno. I ima djecu.

U moje vrijeme, bilo je to pred četrdesetak godina svi smo, osim nekih glava ludih, u Jugoslaviji znali da je Pjevač pe**r. Nikome to posebno nije smetalo. Voljeli smo i još uvijek volimo njegov glas. Koga je gospodin je**o nije nas bilo briga – piše Rudan na blogu.

- Djevojke i djevojčice danas na njega bacaju gaćice i grudnjake dok on pjeva pjesme moje mladosti. Nema tog reportera koji bi mu se usudio prići i pitati ga, kako usklađujete to što ste i pe**r i muž i otac? Muškarce se na ovim prostorima ne razapinje na križ bez obzira koga je***i, križ je rezerviran samo za žene – zaključuje Rudan, poručujući novinarima da ostave Mariju Šerifović na miru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

26. veljača 2021 01:39