StoryEditorOCM
Životgostovala u emisiji

Simona Mijoković priznala stvari za koje su rijetki znali: ‘Tri u godinu dana, to je na meni ostavilo neizbrisiv trag‘

Piše MOZAIK SD
13. studenog 2023. - 21:02

Simona Mijoković gostovala je u emisiji Agape na radiopostaji Mir iz Međugorja. Tom prilikom priznala je neke stvari o sebi koje možda neki nisu znali. 

Naime, u mladosti je napravila tri abortusa u godinu dana. Kazala je kako je prije Ante Gotovca bila u vezi s jednim ‘prikrivenim dilerom‘ koji ju je, kako tvrdi, uvjerio da želi obitelj s njom. Htjela se spasiti od prostitucije, a kada je ostala trudna - poslao ju je sa svojim bratom na abortus jer je on oženjen. Nakon nekoliko mjeseci ponovno je ostala trudna te je ponovno otišla na abortus, nekoliko mjeseci kasnije to je napravila i treći put.

‘Imala sam u godinu dana tri abortusa i to je na meni ostavilo neizbrisiv trag‘, kazala je u emisiji i dodala da su to bile žive rane koje joj je Gospodin iscijelio kada je rodila sina Mihaela. 

‘Zloduh feminizma‘

Ispričala je da je nakon abortusa bila u LGBT vezama. Spomenula je  i da je zagovarala ‘zloduh feminizma‘, prenosi Večernji list. 

Početkom mjeseca na društvenim mrežama otkrila je da je s obitelji išla u Međugorje. Podijelila je svojevrsni dnevnik zapažanja iz Međugorja, te je slikovito opisala sve što joj se dogodilo. 

‘Predivno Međugorje, naše prvo (duže) obiteljsko hodočašće ondje. Krenuli smo u četvrtak ujutro s Božjom milošću i providnosti iz Linza oko 10 sati ujutro. Prva postaja odmora bio je Zagreb. Nakon Zagreba ohrabrili smo se i direkt prema Međugorju krenuli. Bio je dugačak put (cca 1000 km), ali vjerujem da nas je Majka nosila i sve prepreke bile su uklonjene. U autu se slavilo Gospodina, pjevale pjesme Kraljici Mira sve dok nismo došli u Međugorje u 22 sata, kad je Amalia Josipa (5) na sav glas povikala ugledajući brojne  suvenirnice ‘ajme, mama, koliko Gospa ovdje živi‘ gledajući u brojne kipove kraj ceste u suvenirnicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:52