StoryEditorOCM
ŽivotPREKO INSTAGRAMA

Severina bez dlake na jeziku odgovorila Milanoviću: ‘Hvala na brizi, dijete mi nije poludjelo...‘

Piše Scena SD
26. siječnja 2024. - 22:33

Slučaj Severine posljednjih je dana glavna tema svih medija, a komentirao ga je i predsjednik Zoran Milanović. Sada mu je pjevačica odgovorila putem Instagrama, piše Jutarnji list.

"Devet godina traje slučaj Severine. Taj dječak je već sijede dobio, vjerojatno je poludio ", rekao je Milanović na današnjoj posjeti Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu povodom obilježavanja Međunarodnog dana obrazovanja.

"Ne znam kakvi su mu otac i majka, ali gdje su tu sudovi? Možda treba u Ustavu nešto promijeniti. Ozbiljna tema, ali nećete je čuti od Plenkovića!", komentirao je predsjednik.

Severina se na njegovu izjavu osvrnula na društvenim mrežama.

"Poštovani Predsjedniče, nije 9 godina, 11 godina to traje. Hvala što ste shvatili da se ne radi o meni, nego o mom djetetu. I da je to poigravanje sustava s jednim djetetom više od desetljeća bešćutno. Oduzima mu se pravo na bezbrižno djetinjstvo i pravo na dom. I na kraju, hvala na brizi, nema dijete još sijedih... I nije poludio... Ali i Vi predsjedniče morate shvatiti da je upravo vijeće Vrhovnog suda ovo vratilo na presudu iz prvog stupnja. I što ćemo sad? Kažu, pravda uvijek pobijedi na kraju, a bilo bi bolje da je pobijedila na početku", zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 01:34