StoryEditor
Životogromna je!

Roditelji iz Srbije za krštenje svog mezimca priredili pravi spektakl, a društvenim mrežama dijeli se trenutak koji je zebezeknuo goste. Gura je čak šest ljudi, pogledajte snimku

Piše Mozaik SD
19. srpnja 2022. - 15:58

Na društvenim mrežama se pojavila snimka koja je mnoge ostavila u čudu, a riječ je o proslavi krštenja u Beogradu. Većina ljudi ovaj sakrament slavi uz rodbinu, u nešto intimnijoj atmosferi, ali ne i roditelji malog Anthonyja, koji su osigurali da niti jednom prolazniku ne promakne činjenica da se njihov dječak krsti pa su dali printati golem transparent, a torta koju su naručili za ovu prigodu izgleda više kao gigantska maketa građevine.

Kao što se vidi na snimci, torta je u obliku Hrama svetog Save, a na njezinom se vrhu nalazi rotirajuća kruna na kojoj je ime slavljenika ispisano cirkonima. Kao da to nije i više nego dovoljno, za brojne su uzvanike pripremljene još dvije pozamašne torte, koje su ipak ostale u sjeni velikog Hrama.

Gosti su zabezeknuto promatrali ogromnu poslasticu, a neki od njih su mobitelima zabilježili trenutak kad je torta unesena u prostoriju, za što je bilo potrebno čak šest osoba koje su gurale postolje.

Pažnju na društvenim mrežama privukla je i fotografija velikog platna razvučenog na parkiralištu ispred dvorane, a na kojem je uz fotografiju domaćina i djeteta ispisano "Dobro došli na krštenje", dok je na zlatnoj mašni stoji ime "Anthony", prenosi Mondo.rs

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2022 15:41