StoryEditor
Životekskluzivno druženje

‘Naš razvod nam je dobro došao, danas mi je nešto između prijatelja i brata‘: poznate dame otvorile su dušu na prvoj tematskoj ‘Gloria osobno‘ večeri

Piše Gloria.hr
6. ožujka 2020. - 11:55
Maja Jurović

Na ekskluzivnom druženju, prvoj tematskoj večeri magazina Gloria o svojim životnim iskustvima govorile su glumica Nina Violić, književnica i Glorijina kolumnistica Milana Vlaović Kovaček, odvjetnica Ljubica Matijević Vrsaljko, te Barbara Kolar kao moderatorica.

Tema večeri "Sastati se ili rastati" u zagrebačkom Hemingway baru Lisinski izazvala je veliki interes među našim čitateljicama, ali i u javnosti, jer su poznate dame govorile iz osobnog iskustva. Glumica Nina Violić u panel raspravi je tako priznala kako se bolje sjeća razvoda, nego vjenčanja, piše Gloria.

Ana Petričić Gojanović i Nina Violić nastavile su razgovor na temu 'Sastati se ili rastati' i nakon panela.

"O braku nikad nisam razmišljala ozbiljno, Važna mi je romantika.", zaključila je i nastavila... "Nevjerojatna je umjetnost i mudrost to zadržati, ali ne mislim da bi žena trebala to izdržati ako nije sretna. Ne bi trebao ni muškarac, ali da se razumijemo, oni nikad ne izlaze iz veze, uvijek to na kraju čine žene."

Prvu Gloria osobno večer nije željela propustiti psihologinja Maja Vučić.

Glorijina kolumnistica Milana Vlaović Kovaček je dodala da je važno imati neki svoj prostor u ljubavnoj vezi - hobije ili prijatelje koje ne želite dijeliti s partnerom. Nešto što je samo vaše, odnosno naše. A osvrnula se i na svoj prvi brak u kojega je ušla sa samo 22 godine.

"Naš razvod došao je na neki način, mogu reći, dobro i jednom i drugom", dodala je Milana isičući kako danas sa svojim bivšim suprugom, bivšim nogometašem Goranom Vlaovićem njeguje dobar odnos. "On mi je danas nešto između prijatelja i brata." rekla je.

Odvjetnica Ljubica Matijević Vrsaljko istaknula je da pristojni razvod postoje.

"Kad se dogovore o novcima onda nađu rješenje o svemu drugome. Nekad se bivši partneri stvarno ponašaju kao djeca. Često se ljudi jako ružno rastaju. Mnogi se ne znaju ni sastati, a ni rastati.

Dio ove lijepe priče poželjeli su biti i vjerni partneri Glorije - dm, Dolcela i Hrvatska pošta. Dolcela nam je osigurala slatke zalogajčiće, dm se pobrinuo da sve naše dame zabljesnu, a Hrvatska pošta potrudila se da do nas stignu sva pisma Glorijinih vjernih čitateljica na temu Moje iskustvo je važno jer...

#GLORIA#RAZVOD#VEZA

Izdvojeno

24. svibanj 2020 05:17