Mozaik Život

POZNATI U TEATRU

Na premijeru 'Umišljenog bolesnika' Gruica stigla bez muža, Goran Marković došao je s djevojkom: popularni splitski glumac nedavno je ispričao zašto se još ne ženi

POZNATI U TEATRU

Sinoćnja premijera "Umišljenog bolesnika" u splitskom HNK bila je i zanimljiv društveni događaj, budući su se na praizvedbi Molièreove komedije u režiji Darija Harjačeka okupila brojna poznata lica.

Svoje je kolege, a u predstavi naslovnu ulogu tumači Marjan Nejašmić Banić, a igraju i Petra Kovačić Pavlina, Zorana Kačić Čatipović, Andrijana Vicković, Pere Eranović, Nenad Srdelić, Nikša Arčanin, Luka Čerjan, Filip Radoš, Anja Ostojić, došao je gledati glumac Goran Marković u društvu dugogodišnje djevojke Tee Reić.

Nedavno su Markovića u intervjuu za Story pitali kako se Tea i on još nisu vjenčali, budući su u vezi već desetak godina, a karizmatični glumac je pojasnio:

"Ne znači nam taj papir, barem zasad. Možda jednog dana bude značio i nismo protiv vjenčanja, ali zapravo nam je naporno sve to organizirati... To je valjda ta dalmatinska lijenost...". 

Kolege je došla gledati i glumica i friška joga instruktorica Ana Gruica, ovaj put bez supruga, dr. Borana Uglešića. Društvo joj je pravio bliski prijatelj i kolega iz GKM-a Split Ivo Perkušić.

U komediji velikog koja se bavi likom Argana koji cijeli svoj život, ali i živote svojih bližnjih, podređuje svojim umišljenim bolestima u koje su ga uspješno uvjerili liječnik i ljekarnik uživali su i Jasna Jukić i Srećko Šestan, Andrea Mladinić i Elvis Bošnjak, Vjekoslava Huljić s kćeri Hanom, kao i HTV-ova sportska reporterka Mirta Šurjak.

 

Naslovnica Život