Mozaik Život

Dobro raspoložene

Rijetko ju viđamo u javnosti: Ana Maslać Plenković i za izlet u prirodu dotjerala se do krajnjih granica, pogledajte kako se provela na Plitvicama s kineskom gošćom

Dobro raspoložene

Sinoć je premijer države Andrej Plenković svečano dočekao predsjednika Državnog vijeća Narodne Republike Kine Li Keqianga, koji će u Hrvatskoj provesti nekoliko dana kako bi sudjelovao na 8. sastanku šefova vlada zemalja srednje i istočne Europe i Kine.

Na prijemu na aerodromu bile su prisutne i supruge oba državnika, koje su izazvale veću pozornost nego oni sami. Nije ni čudo, Ana Maslać-Plenković rijetko se pojavljuje u javnosti.

Komentirao se njen izgled, odjevna kombinacija i odnos prema kineskoj supruzi, a ništa drugačije nije bilo ni danas kada su se obje uputile u obilazak Nacionalnog parka Plitvička jezera. Ponovno je Maslać-Plenković izgledom oduševila; u bijelom kaputu zanimljiva kroja fotografirala se s gospođom Cheng Hong, vidljivo oduševljenom prirodnim ljepotama.

Zbivalo se to dok su premijer Plenković i njegov gost Li Keqiang vodili razgovore u Banskim dvorima, javlja Jutarnji, a supruge tek očekuje nastavak "damskog programa", kako pišu. 

Supruga kineskog premijera trebala bi posjetiti Korčulu i razgledati povijesna mjesta uz koja se vezuje Marko Polo. Programom domaćini gošći iz Kine žele približiti ljepote i znamenitosti Hrvatske, a i educirati ju o temama koje su joj zanimljive.

Naslovnica Život