Mozaik Život

dive se matei

Friška predsjednica ŽNK Marjan posebno se sviđa Srbima koji poručuju: 'Nova muza fudbala začarala region!'

dive se matei

Unazad nekoliko dana Ženski nogometni klub Marjan dobio je novu predsjednicu. Poslije novinarke Mirte Šurjak, na čelno mjesto zasjela je 24-godišnja studentica Matea Bešlić koja je zasigurno najmlađa predsjednica nekog kluba u Hrvatskoj.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Matea Bešlić (@mb_matea)

 


Matea Bešlić, inače predsjednica Savjeta mladih grada Splita, jednoglasno je izabrana na Skupštini Marjana, kluba koji se ponosi s preko sto registriranih igračica.

Vijest je uredno popraćena u hrvatskim medijima, no kolege iz susjedstva svojim su je naslovima podigli na skroz novu razinu. Kurir, Espreso, Alo i Telegraf kao da su se natjecali u komplimentima na račun izgleda mlade Matee.

Tako je Kurir poručio kako će Splićanka zavrtjeti mozak svima u Srbiji naslovom "HRVATICA KOJA ĆE VAM ZAVRTETI MOZAK: Ova seks bomba iz Splita je predsednik fudbalskog kluba!".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#summerkindagirl

Objavu dijeli Matea Bešlić (@mb_matea)


Espreso sve diže na lirsku razinu porukom kako je "Nova muza fudbala začarala region" dodajući kako je Matea "sa 24 godine postala predsednica kluba, a mačka je boli glava!".

Alo je, pak, okinuo za Mateom i to poručio naslovom "ODLEPILI ZA NJOM! Upoznajte Mateu, seks bombu iz Splita, ONA JE PREDSEDNIK jednog fudbalskog kluba!"
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Naslovnica Život