StoryEditor
ŽivotVrhunski potez

Božić je najstresniji za trgovce, a jednoj je prodavačici prekipjelo i odlučila se osvetiti drskoj mušteriji

Piše L.L.
15. prosinca 2018. - 16:17

Božić samo što nije stigao, ali  'najljepše doba u godini' često zna kod ljudi probuditi ono najgore. O tome najbolje svjedoči Facebook objava fotografkinje i spisateljice Sarah Bélanger Demaneu koja je podijelila fotografiju svojih najdražih blagdanskih dekoracija, ali i zanimljivu priču koja iza njih stoji.

- U vrijeme kada sam radila u lokalnoj trgovini nakon Božića bismo smanjili cijene ukrasa za 75 posto pa je tako ova mala zvijezda stajala samo pedeset centi. Grozna žena u skupoj odjeći stigla je automobilom Lexus i inzistirala da joj smanjimo cijenu na 25 centi. Htjela je kupiti četiri komada. Nakon što sam rekla da to nije moguće, mušterija je postala jako drska - prisjeća se Sarah.

 

 

- Moj prijatelj radi u jednoj trgovini i rekao mi je da će sutra cijena svih ukrasa biti snižena za devedeset posto - poručila joj je gospođa na što joj je Bélanger Demaneu  poručila kako nije sigurna hoće li idućeg dana dekoracije i dalje biti dostupne.

- Pa imate ih dvanaest u trgovini.  Nitko neće kupiti dvanaest ovih zvjezdica. Vratit ću se sutra, a vi se pripremite na to da ćete se osjećati jako glupo - poručila joj je drsko nakon čega se Sarah odlučila osvetiti.

- Iskusila sam pravi Grinch trenutak. Kupila sam sve dekoracije koje je gospođa htjela, a za svaki slučaj sam nazvala i obližnje trgovine te kupila njihove zvjezdice. Izraz njezina lica bio je vrijedan svega. Najbolje potrošenih trideset dolara u životu. Sedamnaest godina nakon ovog iskustva još se nasmiješim kada ih vidim na boru - iskreno je poručila Sarah. 

 

 

 

 

#BOŽIĆ#BLAGDANI#SHOPPING

Izdvojeno

06. srpanj 2020 18:39