StoryEditorOCM
Zdravljerješenje za promile

Jedite ovo prije konzumacije alkohola i mamurluk vam neće prići ni blizu...

Piše K.J.
15. prosinca 2016. - 00:48
iStock-502257504

Blagdani su i veselje je ispunilo naša srca i domove te smo u takvom raspoloženju skloni popiti koju čašicu više.

Stoga biste trebali pročitati popis hrane koju trebate jesti prije tuluma i ispijanja alkoholnih napitaka, kako mamurluk ujutro ne biste ni osjetili, piše Cosmopolitan.

Dakle, jedite francusku salatu jer se u njoj nalaze jaja i kiseli krastavci  koji tijelu daju elektrolite pa će lakše podnijeti promile. I pečena piletina izvrsna je hrana protiv mamurluka, ali ona s integralnom rižom jer obiluje vlaknima pa ćete dulje vremena biti puni energije, ali i poletniji.

Također, špageti bolognese su prikladni prije tuluma i promila jer tjestenina obiluje ugljikohidratima, a meso omogućava sitost pa ćete manje podleći utjecaju alkohola. Lukom i kajganom jednako se tako...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. prosinac 2024 02:58