Mozaik Showbizz

SLATKO IŠČEKIVANJE

Prije rođenja kćerkice supruga imućnog Hrvata gušta na Jadranu, snimili smo je u Umagu; Lijepa kći slavnog talijanskog para mlada je, ali iskusna mama, prisjetili smo se njezinih lanjskih objava s Brača

SLATKO IŠČEKIVANJE

Jedan od najbogatijih Hrvata, Davor Lukšić, uživa sa svojom lijepom suprugom Cristel Carrisi u Umagu, gdje su pratili i završnicu teniskog turnira.

Lukšić se sreo s hrvatskim premijerom Andrejem Plenkovićem, kao i s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović, ali puno je više pažnje plijenila njegova lijepa supruga, Talijanka Cristel, poznata i kao kći jednog od nesumnjivo najslavnijih talijanskih parova svih vremena, Al Bana i Romine Power.

Cristel u kolovozu očekuje rođenje drugog djeteta, kćerkice, a slavni par ima jednogodišnjeg sina Kaija, s kojim je par uživao prošloga ljeta na Braču.

Cristel i Davor dobar su dio i ove trudnoće proveli na omiljenim im putovanjima, pa se gospođa Lukšić na proljeće na Instagramu javila snimkama iz Perua.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristel Carrisi Luksic (@crisberry_) on

Posjetili su i Machu Picchu, a kad su pratitelji izrazili zabrinutost zbog nadmorske visine, Cristel ih je utješila odgovorom kako su "gore samo kratko" i kako njena trudnoća protječe bez ikakvih problema.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristel Carrisi Luksic (@crisberry_) on

 

Raznježena majčinstvom i prvom trudnoćom, Cristel je raznježila svoje pratitelje objavom fotografije na kojoj kao mala djevojčica uživa sa sestrom i mamom Rominom na plaži.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love is... 💕

A post shared by Cristel Carrisi Luksic (@crisberry_) on

Idilični život obitelji Bano-Power potresla je velika tragedija 1994. godine, kad je nestala njihova najstarija kći Ylenia tijekom samostalnog studentskog putovanja po svijetu. Tada je bila u New Yorku, s roditeljima se posljednji put čula na Staru godinu, a nestanak su prijavili 18. siječnja.

Ylenia je posljednji put viđena u hotelu LeDale gdje je uzela sobu s afroameričkim uličnim glazbenikom Alaxanderom Masakelom. On je uhićen 13. dana nakon prijave njenog nestanka zbog drugog slučaja, no policija nije imala dokaza da je odgovoran za nestanak djevojke, pa su ga pustili.

Nikad nije pronađena, a 19 godina kasnije službeno je proglašena mrtvom na traženje Ala Bana. Par je u braku dobio četvero djece, uz nestalu Yleniju Mariju, Christel Chiaru, Rominu Iolandu, te sina Yarija Marca.

 

 

 

Naslovnica Showbizz