Mozaik Showbizz

ŽIVOTNE VRIJEDNOSTI

Nives Ivanišević otkrila da se u familiji 'tuku' tko će čuvati malog Olivera; Supruga splitskog teniskog asa pričala o odgoju, istini i lažima

ŽIVOTNE VRIJEDNOSTI

Radijska voditeljica i supruga Gorana Ivaniševića, 36-godišnja Nives Ivanišević, u intervjuu za Story otkrila je koliko cijela familija uživa u svakom trenutku provesenom s malenim Oliverom, kojeg je u rujnu prošle godine donijela na svijet.

Nives, naime, za nekoliko mjeseci očekuje povratak na posao, a na pitanje tko će čuvati dječaka koji je dobio ime po splitskom glazbenom velikanu, odgovorila je s osmijehom:

"Uopće se ne brinem, svi se bore tko će ga više maziti, tko će se s njim više igrati...".

O majčinskoj "misiji" kaže:

"Veseli me što imam priliku nekome sve pokazati prvi put, prenijeti mu lijepe stvari i vrijednosti koje su moji usadili u mene. Nekoliko mi je stvari jako važno, prije svega to je vrijednost obitelji i prijatelja. Na odnosima treba raditi i uvijek biti tu za one koje volite. Kada nemaš s kim dijeliti radost, taj osjećaj nije potpun, a bez svojih najbližih jednostavno ne mogu. ..".

Lijepa voditeljica želi svog sina naučiti i kako ljepota nije ono kako izgledaš.

"Želim da bude svjestan da je ljepota u onome kako se odnosiš prema drugima, osobito prema onima koji su u nekom trenutku slabiji od tebe" - ustvrdila je Nives za Story.  

Dodala je i kako je svaka istina bolja od laži.


 

 

Naslovnica Showbizz