Mozaik Showbizz

U svom domu

U 52. godini preminuo srpski glumac: zvali su ga 'zlatni dečko' unatoč borbi s drogom, no umro je od posljedica duge i teške bolesti

U svom domu

Jutros je u svojem beogradskom stanu preminuo srpski glumac Igor Pervić. Umro je od posljedica duge i teške bolesti, javlja Kurir, u 52. godini života.

Lice koje je poznato svima koji su gledali filmove "Bure baruta", "Lajanje na zvijezde", "Sii dom" i "Vuk Karadžić", kao i seriju "Vratit će se rode", Pervić je u srpskoj kinematografiji bio sinonim za "zlatnoga dečka" - pojavio se na sceni sa samo seam godina i oduševio talentom.

No u ranim je dvadesetima upao u pakao droge, pišu danas srpski portali. Iz tog su ga pakla izvukli roditelji, balerina Lidija Pilipenko i kazališni i književni kritičar Muharem Pervić.

Nakon kratkog braka s Jelenom Tinskom, glumac je dugo bio u vezi s Jovanom Petrović, unukom pokojnog komičara Miodraga Petrovića Čkalje. Unatoč tomu što ljubav nije potrajala, Jovana se prva oprostila od Igora na društvenim mrežama, napisavši kratko "Moja ljubav".

 

Naslovnica Showbizz