Mozaik Showbizz

ODGOVORIO ZNATIŽELJNICIMA

Goran iskreno progovorio o svim Haninim mušicama i ispadima u showu, otkrio stvarne osjećaje i što misli o njihovoj budućnosti

ODGOVORIO ZNATIŽELJNICIMA

Goran Jurenec, kojeg je hrvatska javnost upoznala kao "Gospodina Savršenog", a kasnije i natjecatelja u showu "Superoar", u kojeg se uključio s djevojkom Hanom Rodić, dao je vrlo iskren i iscrpan intervju za Story.

U razgovoru je sudjelovala i Hana, a posebno zanimljivo bilo je čuti upravo što 17 godina stariji Goran misli o svojoj osebujnoj partnerici nakon svih turbulencija koje su prošli u zadnjem RTL-ovom projektu.

Upitan je li bio spreman za "sve Hanine mušice" kojima su gledatelji svjedočili, odgovorio je:

"Imao sam poprilično točnu predodžbu kakva će biti u ‘Super­paru’. Osim mog iskustva s njom, znam što su mi govorile o Hani kandidatkinje iz ‘Gospodina Savršen­og’, a godinama iščitavam stručnu literaturu o psihologiji koju sam obožavao na studiju.

Zbog svega toga bilo mi je jasno što će joj biti teško, ali bilo je najvažnije da ona to uvidi i svoje slabosti pokuša pretvoriti u snagu. Jer svaka ta lekcija važna je za život, ne za show. Da sam joj išta prije tupio, poput toga da njezin pristup ljudima nije optimalan, ne bi me htjela čuti, a kamoli to prihvatiti."  

Na konstataciju da više nitko ne postavlja pitanje lažiraju li vezu radi posla, nego zašto Goran trpi Hanu, Jurenec je odgovorio:

"Zbog ljubavi, naravno. Sve je obasjano ljubavlju, jer inače ne bismo bili skupa, niti bih imao interesa raditi na našem odnosu. Ljubav je najvažnija. Bez nje sve u trenutku pada u vodu. Dramatiziranje je znalo eskalirati, ali mnogo smo iz toga naučili.

Više mi se otvara i više mi vjeruje nego prije. Čak i više sluša. Uvijek je pohvalim, ali loše stvari su one koje ona upamti. Važno mi je da se učimo strpljenju. Naučiti se kontrolirati dugotrajan je proces rada na sebi. Emocije u važnim situacijama treba držati pod kontrolom, ne pustiti ishitreno sve iz sebe. I ja radim na tome već dugo, što se vidjelo u showu." 

Hana je ustvrdila kako je u izolaciji njen senzibilitet bio pojačan pa se pogubila.

"Osjetila sam da nemam ni njegovu podršku, da sam kao janje bačeno među lavove. Goran je sve bolje odigrao. Možda je ponekad previše kritičan i živčan, ali dobro to prikriva, a ja emocije ne mogu prikriti. Posebno me naživcirao kad je uložio mnogo novca na igru s kukcima, a znao je za moju fobiju. Nisam toliko plakala zbog kukaca koliko zbog činjenice da Goran nema razumijevanja da ja to ne mogu.

Nisam Wonder Woman. U tom trenutku nisam bila spremna suočiti se sa strahom. Bacilo me sve skupa u depru, odvojila sam se i bio mi je užasan dan. Došli smo do točke kada nismo znali što želimo dalje. On kroz život ide mozgom, a ja srcem. K tome, zli jezici utjecali su na naša razmišljanja, dolijevali su ulje na vatru i u tom smo se trenutku razdvojili.

Ja sam prišla Goranu odmah tu noć. Htjela sam da razgovaramo, da ne odemo na spavanje u takvoj napetosti. Brzo smo se pomirili, rekla bih da smo nakon toga zaronili u još dublje sfere našeg odnosa..." - ispričala je Hana za Story.

Goran je zaključio i kako se "Hana previše otvorila nekim ukućanima i navigirali su je kako su htjeli".

"To ima veze s mladosti. Ja nisam ni u jednom trenutku dopustio da mi netko sa strane skače u vezu. U njezine se razgovore nisam miješao, niti tjerao ljude od nje kada bi pretjerali. Morala je sama to iskusiti i shvatiti kako bi naučila. A ja sam tu kroz život uvijek da je zaštitim.

No uvijek će biti situacija kad mene neće biti i za takve situacije mora biti spremna. Često bih mogao planuti i reći “Prestani!”, rekao sam joj to nekoliko puta i nasamo i pred kamerama. Da vidi da neki postupak nije dobar. To ne znači da je ne volim. Ne mogu joj samo govoriti ono što želi čuti. Moram i želim uvijek biti iskren" - poentirao je, između ostalog za Story, "Gospodin Savršeni".
 

Naslovnica Showbizz