Mozaik Showbizz

Slatki zajedno

Nakon prekida s 24 godine starijim poduzetnikom, Tina Vukov opet ljubi: pjevačici za oko zapeo naočiti kolega, znate ga iz jednog 'showa'

Slatki zajedno

Mnogi će za nju reći da ima jedan od jačih glasova u Hrvatskoj, a toj činjenici sigurno može zahvaliti i popularnost koju uživa dan danas, budući da i ne "štanca" baš hitove. Kako god, Tina Vukov je još uvijek vrlo aktualna na sceni. 

A možda sitnim dijelom to može zahvaliti i svom ljubavnom životu. Nakon što je cijelu državu šokirala ljubovanjem s 24 godine starijim poduzetnikom Lukom Rajićem, Tina opet ljubi, i to kolegu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Vukov (@tina_vukov) on

Planula je ljubav s pjevačem, Bojanom Aleksovskim, a novi se par prvi put ukazao javnosti na Extravagant Gali u Rijeci. Pjevačica je prošetala s naočitim ekonomistom makedonskog podrijetla, a vijest je ekskluzivno donio Dnevnik.hr.

Da je zadovoljna, piše joj po cijelome licu, a i objave na društvenim mrežama u zadnje su joj vrijeme nešto živnule. Sprema li pak ova zgodna Riječanka novi projekt, nije otkrila, iako smo uvjereni da fanovi samo to priželjkuju.

Bojana se pak mnogi sjećaju iz popularnog showa "The Voice", gdje je nastupao prije tri godine. To je i jedini put da se okušao u pjevačkoj karijeri, no možda ovaj novi par na sceni uskoro iznenadi nekim duetom. Da su "slatki" zajedno, vidi se iz aviona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Vukov (@tina_vukov) on

Naslovnica Showbizz