Mozaik Showbizz

'Lito u devetome'

'Naučit ću te ja, plivat ćeš ka orada!': Rozga ljetuje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone, njena snimka iz bazena potakla pratitelje na šale, a izdanje ih je tek 'dotuklo'

'Lito u devetome'

Ako je bilo dileme oko toga koja je destinacija ovoga ljeta ostvarila najveću popularnost, čini se da smo i to riješili. Nema koji hrvatski celebrity u zadnjih par mjeseci nije noge "toćao" u tirkiznom moru na Mykonosu, a posljednja u nizu koja se uputila na ovaj grčki otok je Jelena Rozga.

Splićanka je ljetos imala valjda prezauzet raspored, pa je odmor tek sad, kad nam je odavno zamirisalo bablje ljeto, odlučila potražiti južnije.

A tamo gušta u svemu onome što otok nudi; brčka se u bazenima, iskorištava savršenu bijelu pozadinu mikonoških kućica kako bi uhvatila što bolju fotku za Instagram, a ne sumnjamo da uživa i u plažnim klubovima i kafićima kojih tamo ne nedostaje. O svemu izvještava na svome Instagramu, a složni su svi pratitelji u zaključku da je njihova "Jele" odmor itekako zaslužila. Ili gotovo svi...

"Tako te lijepo vidjeti u opuštenom i nekom drugom izdanju van bine. Ovakva videa i slike su pravi gušt", "Uživaj, zaslužila si", pišu joj redom, iako se neki ne bi složili.

"Vraćaj se doma, posla imamo!", upozorio je Jelenu njen prijatelj Mate Rončević s kojim očigledno "kuha" nekakav projekt...

A dok se odmara od obaveza, objavljuje i snimke s ljetovanja - ona u bazenu najviše se dojmila pratitelja koje je nasmijalo Jelenino umijeće ronjenja.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The big blue.. 🐬😊#summervibes #mykonos #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on"Solidno plivaš, s trenerom bi plivala bolje...", bocnuo ju je netko da bi se ostali nadovezali...

"Jelena, ja ću te bolje naučit... plivat ćes ka orada", napisao je netko komentar na račun Rozginog "štrapanja" u bazenu.

Osim snimke, "dotukla" je neke i zelena haljina u kojoj je pjevačica pozirala, a čiju su objavu neki usporedili s "anđelom u raju".
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just another day in paradise...💚 #mykonos #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

 

Naslovnica Showbizz