Mozaik Showbizz

Subota za party

Velike fešte omiljenih Dalmatinki: jedna u splitskom pubu 'častila' svoje grudi povodom rođendana, druga se pohvalila poklonom iz snova koji joj je 'pozvonio na vrata'

Subota za party

Ovaj vikend protekao je u znaku slavlja. Neki slave slobodan vikend, neki uživaju u suncu, a "feštalo" se i povodom rođendana... Na društvenim mrežama svojim su se proslavama pohvalile tako i dvije poznate Dalmatinke, svaka na svoj način i u svom stilu.

Žanamari Perčić je povodom rođendana "potegla" iz Tučepa u Split, gdje je u jednom pubu slavila u društvu najmilijih. Proslavila je 37. i osjetila potrebu pohvaliti se svim postignućima, po redu...

"Udala sam se za ljubav svog života. Rodila svoju prelijepu djevojčicu. Dojila ju pola godine (tako da i one zaslužuju rođendanske krune!). Tri godine brinula o kćerkici, držala ju zdravom i sretnom i spremnom za budućnost punu smijeha i ideja. Nikad nisam odustala od svojih snova. Prošle godine snimila pet pjesama i spotova za njih. Više od 2 milijuna pregleda na YouTubeu. Uspješno pokrenula glazbenu i video produkcijsku tvrtku zajedno s mojim mužićem. Zadržala smisao za humor i pozitivan stav kroz dobro i loše. I još uvijek imam energije, snova i ljubavi kao da sam luda tinejdžerica... Nakon što se dovoljno naspavam, naravno. Bila je ovo divna godina u mom životu", napisala je Žanamari na Instagramu, dodavši i kvačicu za svaku od stavki koje je navela.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Till 37... Got married to the love of my life ✔️Gave birth to a beautiful babygirl ✔️ Breastfed her for half a year (so, yes, they deserved b-day crowns too!) ✔️ Kept my babygirl healthy & happy more than three years now and excited about the whole future of her smiles and ideas ✔️ Never gave up my dreams ✔️ Recorded 5 singles and music videos during last year ✔️ More that 2mil YouTube views ✔️ Successfully founded a music and video production company together with my hubby ✔️ Kept my sense of humor and positive attitude through the good and the bad ✔️ ...and still have the energy, dreams and love for life like a crazy teenager... After I had enough sleep of course! 😂👌🏼💪🏼💃🏽 It was a great year of my life 🎉

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

 Posebno je istaknula, ne samo u navodu, svoje grudi, koje su "odradile" svoj dio posla. U dekoltiranom kombinezonu pozirala je, pretpostavljamo, "mužiću", a našla je za shodno i da "počasti" dekolte rođendanskim krunama. 

A Splićanka Maja Bajamić slavila je "po svome". U opširnom "postu" na Instagramu otkrila je kako je rođendan dočekala na poslu, koncertu, a ujutro joj je na vrata pozvonio i sasvim neočekivan dar...

"09.09.2018.
9 ujutro
1 zvonjenje 
27 crvenih ruža
1 poruka
1 Ti
...za dan kad sam odlučila doći i pridružiti se... 

Devet, najlipši broj na svitu. Danas slavim sreću. Danas slavim blagoslov sinoćnjeg dočeka svog rođendana na koncertu, pjevajući i dijeleći pozornicu sa vrhunskim glazbenicima...danas slavim izlazak svoje prve kantautorske pjesme. Danas slavim(o) rođenje mog brata, mog Šarenog, koji je odlučio podijeliti sa mnom devetke i na tome sam mu beskrajno i zauvijek zahvalna.
Danas slavim slobodu duha koju živim, slavim familiju, prijateljstva, slavim sve ljude i događaje koji su me činili i čine boljom... a to su svi... svi ikad, vjerujte mi. 
Hvala Vam svima na Ljubavi i podršci koju osjećam. Imam još puno toga za dati i spremna sam! Hvala. Bogu, Anđelima u (SVE)(MIRU).
Ovo je TA slika. Nisan oprala zube i nisan se umila. Tako je to kada ruže pozvone na vrata.....
Sretan mi 27. rođendan!", ushićeno je Splićanka podijelila dojmove s pratiteljima.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

09.09.2018. 9 ujutro 1 zvonjenje 27 crvenih ruža 1 poruka 1 Ti. 🌌 ...za dan kad sam odlučila doći i pridružiti se... 🕊 Devet, najlipši broj na svitu. Danas slavim sreću. Danas slavim blagoslov sinoćnjeg dočeka svog rođendana na koncertu, pjevajući i dijeleći pozornicu sa vrhunskim glazbenicima...danas slavim izlazak svoje prve kantautorske pjesme. Danas slavim(o) rođenje mog brata, mog Šarenog, koji je odlučio podijeliti sa mnom devetke i na tome sam mu beskrajno i zauvijek zahvalna.💚💜 Danas slavim slobodu duha koju živim, slavim familiju, prijateljstva, slavim sve ljude i događaje koji su me činili i čine boljom... a to su svi... svi ikad, vjerujte mi. 💜 Hvala Vam svima na Ljubavi i podršci koju osjećam. Imam još puno toga za dati i spremna sam! 🌺 Hvala. Bogu, Anđelima u (SVE)(MIRU)🌌 Ovo je TA slika. Nisan oprala zube i nisan se umila. Tako je to kada ruže pozvone na vrata..... Sretan mi 27. rođendan.

A post shared by Maja Bajamić (@maja_bajamic) on

Naslovnica Showbizz