Mozaik Showbizz

Nekad i sad

Biste li ju prepoznali? Pogledajte kako je Ivana Vida izgledala prije četiri godine: nakon ove fotografije bit će vam jasno što je sve Metkovčanka 'popravljala' na sebi

Nekad i sad

Iako svoje estetske zahvate ne krije, a više puta je na upite kurjožastih pratitelja znala reći da je operirala "svašta", Metkovčanka Ivana Vida nikada nije prstom uprla u promjene na sebi, nije ih ni pobrojala.

A znamo da njene pratiteljice upravo to zanima. Što je i koliko uvećala, smanjila, "popravila", pitanja su koja se nameću sama od sebe, budući da su davno sve te korekcije izašle iz koša zvanog bauk, a slavne dame više se ni ne trude prikriti nenadane promjene nakon posjeta "plastičaru".

Ivana je ionako, očito, vrlo zadovoljna svojim trenutnim izgledom, a za sve one znatiželjne, evo i mali podsjetnik na to kako je izgledala nekad.U vrijeme kada je ponijela titulu Kraljice Hrvatske, Ivana je bila plavuša, podjednako zgodna i utegnuta kao i danas, no estetski zahvati na licu i više su nego uočljivi. I bez pobližeg gledanja može se zaključiti da je Vida korigirala nos i povećala usne, a kako su neki primijetili, nisu ni grudi "baš prirodne".

Kako god, Vida danas uživa u svojoj korigiranoj pojavi, a na upite na svome Instagramu ne odgovara. Zanimljivo je jedino što kaže da botoks stavlja samo na - kosu.


Naslovnica Showbizz