Mozaik Showbizz

'ODAKLE SU?'

Svi danima pričaju o Nini Badrić i korpulentnom Livnjaku koji je zarobio njeno srce, no na ovoj fotografiji više od Brale žene su zanimale njezine sandale

'ODAKLE SU?'

"Genijalno druženje u Bellevueu u Lošinju, gdje nas maze i paze..." - pohvalila se Nina Badrić večeras na Instagramu, objavivši fotografiju na kojoj u toploj ljetnoj večeri na otoku uživa u zanimljivom društvu.

S njom su, naime, glumac Goran Bogdan, s kojim su joj prije koju godinu pripisivali i romantičnu vezu, potom glumačko-bračni par Jelena Perčin i Momčilo Otašević, kao i Ivan Dečak iz grupe "Vatra" sa suprugom.

Na fotografiji se ne vidi 51-godišnji Livnjak Tino Bralo, koji je, kako su se svi raspisali i raspričali, prije nešto više od godinu dana osvojio srce atraktivne pjevačice.

I Gloria u svom sutrašnjem broju donosi njihovu romantičnu ljubavnu priču, iz koje se saznaje da je Nina bila "patnja iz mladih dana" korpulentnog i u biznisu uspješnog Tina Brale.

No na aktualnoj Nininoj objavi na Instagramu više od njezinog ljubavnog statusa pratiteljice su zaintrigirale njezine sandale.

Zanimljive i baš lijepe sandale!", "Cipelice?", "Jaooooo, predivne su ti sandale!", "Odakle su?" - naprosto je bilo sve što su u ovom trenu htjele znati obožavateljice popularne pjevačice. 

 

 


 

 

 

 

Naslovnica Showbizz